ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Ο DJ African Stevenson του «Deejay 93.5» πάει Αμερική για ένα μεγάλο event

Ο Κύπριος DJ θα παίξει στο «The House», ένα από τα καλύτερα clubs του Los Angeles

Wiz Guide

Τον DJ African Stevenson (aka Στέφανος) ενδεχομένως να τον έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο, όπου εδώ και περίπου δύο χρόνια, κάθε Παρασκευή βράδυ, μεταξύ 23:00 και 00:00, παρουσιάζει την εκπομπή του Sound Philosophy, παίζοντας Melodic House, Melodic Techno, Afro House και Indie Techno.

Φυσικά, μπορεί να τον έχεις πετύχει και πίσω από τα decks σε κάποιο μαγαζί της πόλη, όπου συχνά κάνει εμφανίσεις -σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού.

Αυτές τις μέρες ο African Stevenson ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του για LA, αφού προέκυψε μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Κύπριο διοργανωτή του Living Color Festival, Κώστα Χαραλάμπους, ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο μεγάλα clubs στην αμερικανική πόλη.

Συγκεκριμένα, στις 27 Οκτωβρίου θα παίξει σε ένα από τα καλύτερα club του LA, το The House, σε ένα πολύωρο Halloween party με τίτλο «Saint & Sinners», μαζί με τον DJ Jaden Bojsen και τη DJ Annicka.

Απ’ εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της διάρκειας δύο εβδομάδων επίσκεψής του στο LA, έχει κανονίσει ήδη να παίξει σε αρκετά private events, πάντα με house μουσική.

Πέραν από τη σημαντική αυτή πρόταση που δέχθηκε ο African Stevenson, άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ο ίδιος γράφει δική του μουσική, και ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα δικό του κομμάτι, το «Eternal Destiny», από μια καινούργια δισκογραφική στην Κύπρο, την Triple 4.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση