ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Μια ταινία και ένα ντοκιμαντέρ για την Diana

Δύο νέες παραγωγές για την πριγκίπισσα

Οι παραγωγές για την Diana δεν έχουν τελειωμό και μετά την εμφάνισή της στο ''The Crown'' και την πολυαναμενόμενη ταινία ''Spencer'' με την Kristen Stewart, ετοιμάζεται μια νέα ταινία αλλά και μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ. 

Η ταινία, που έχει τίτλο ''Diana'' θα αξιοποιεί μαρτυρίες που δεν έχουν ακουστεί ξανά, σπάνια πλάνα αρχείου, φωτογραφίες και επιστολές  έτσι ώστε να παρουσιάσουν την ζωή της πριγκίπισσας από την εφηβεία μέχρι τα χρόνια που παντρεύτηκε τον Κάρολο. Σκοπός της σκηνοθέτριας, Jemma Chisnall, είναι να παρουσιάσει επίσης ποια ήταν η Diana πίσω από τις κάμερες και στην προσωπική της ζωή. 

''Υπάρχει κάτι λίγο μαγικό σε ό,τι αφορά την πριγκίπισσα Diana - και παρά τις δυσκολίες στην προσωπική της ζωή, κατάφερε να χρησιμοποιήσει την επαφή της με ανθρώπους για να κάνει το καλό. Τα 60α γενέθλιά της είναι ο κατάλληλος χρόνος να επανεξεταστούν η ζωή της και η κληρονομιά της και να ερευνηθεί πώς εξελίχθηκε από σχετικά άγνωστη έφηβη στο πιο θλιμμένο άτομο που έζησε ποτέ" είπε ο David Glover, ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας. 

Από την άλλη, η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Diana's Decades'' θα παρουσιάζει σε επεισόδια των 60 λεπτών τον τρόπο που η Diana ενέπνευσε την κοινωνική αλλαγή, σε διάφορες περιόδους της ζωής της. Καμία από τις δύο παραγωγές δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας βάλουν ξανά στα... άδυτα του παλατιού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση