ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Μία... Μελίνα Μερκούρη στο εξώφυλλο της ελληνικής Vogue

Τα δύο υπέροχα εξώφυλλα της Vogue

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το έτος που το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας ανακήρυξε ως ''Έτος Μελίνας Μερκούρης'', έρχεται να... επικυρώσει η ελληνική Vogue με ένα υπέροχο εξώφυλλο, με πρωταγωνίστρια τη Μελίνα Μερκούρη... κατά κάποιο τρόπο. 

Για τα δύο εξώφυλλα του τεύχους Οκτωβρίου, το θρυλικό μοντέλο των '90s Georgina Grenville ταξίδεψε στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί από τον Διονύση Ανδριανόπουλο, σε μια φωτογράφιση που αδιαμφισβήτητα θα συζητηθεί μιας και η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι εκπληκτική. 

''Οκτώβριος 1920: Η Μελίνα Μερκούρη έρχεται στη ζωή για να επιβληθεί όχι μόνο ως ισχυρή προσωπικότητα της τέχνης και της πολιτικής, αλλά και με το στιλ της: έναν συνδυασμό αστικής κομψότητας, μποέμ χαλαρότητας και επαναστατικής έκφρασης. Οκτώβριος 2020: 100 χρόνια από τη γέννησή της και αφού το 2020 χαρακτηρίστηκε «Έτος Μελίνα Μερκούρη», η Vogue Greece αποθεώνει το διαχρονικό στιλ της στα εξώφυλλα του τεύχους Οκτωβρίου'' γράφει η Vogue Greece στην ανάρτηση όπου παρουσίασε τα δύο εξώφυλλα, στο Instagram. 

Δείτε τα εδώ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece) on

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X