ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και λουστρίνι μποτάκια
 

Κι όμως, αυτή η σειρά του Netflix κόπηκε μετά από 1 σεζόν

Ακόμα μία σειρά ολοκληρώθηκε πρόωρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τελευταία όλο και αυξάνονται οι σειρές του Netflix που κόβονται πριν την ώρα τους. Μετα το πρόωρο τέλος των ''GLOW'', ''Teenage Bounty Hunters'', Altered Carbon'', ''The Society'' και ''I Am Not Okay With This'', το ''Away'' και επίσημα πλέον θα έχει την ίδια τύχη, έξι μόλις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του. 

Στη σειρά που ανέβηκε στο Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου, πρωταγωνιστεί η Hilary Swank ως Emma Green. Η αστροναύτης ηγείται της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, με το διαστημόπλοιο ''Atlas'', που αποτελείται από ειδικούς απ' όλο τον κόσμο. Πίσω στη Γη, η ιστορία εστιάζει στον σύζυγο της Green που έμεινε για να φροντίσει την έφηβη κόρη τους. Πριν την πρεμιέρα της, η επίσημη περίληψη μιλούσε για μια σειρά για ελπίδα, ανθρωπιά και για το πώς στο τέλος χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για να καταφέρουμε μεγάλους στόχους, και η πρώτη σεζόν περιλάμβανε 10 επεισόδια.

Εκτός από την Swank, στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki και Talitha Bateman. Οι πρώτες κριτικές ήταν ανάμεικτες, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για ένα καλό δράμα που όμως δεν φτάνει στον στόχο του ως μια διαστημική περιπέτεια. 

Πέραν της ανακοίνωσης, δεν έχει κυκλοφορήσει ο λόγος που το Netflix κατέληξε σ' αυτή την απόφαση. 

Δείτε ξανά το τρέιλερ της σειράς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
away  |  hilary swank  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση