ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Κι όμως, απ' ό,τι φαίνεται ο ''Harry Potter'' θα γίνει σειρά!

Ανάμεικτες οι πρώτες αντιδράσεις.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οκτώ βιβλία, οκτώ ταινίες και μία θεατρική παράσταση μάλλον δεν ήταν αρκετά. Ο ''Harry Potter'', ή έστω ο κόσμος του, πρόκειται να ζωντανέψει ξανά αυτή τη φορά για την μικρή οθόνη, αφού βρίσκεται στα σκαριά μια live-action σειρά για χάρη της πλατφόρμας streaming HBO Max. 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι υπεύθυνοι του HBO Max και της WarnerMedia βρίσκονται σε συζητήσεις, εξερευνώντας πιθανές ιστορίες με σεναριογράφους, έτσι ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ιστορία που θα μας πάει ξανά πίσω στον κόσμο των μάγων. Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο, παρόλο που μια πιθανή επέκταση του franchise είναι στα άμεσα σχέδια των δύο εταιρειών. 

Η είδηση αυτή παρόλο που μας έπιασε εξ απροόπτου, δεν θα έπρεπε. Τα εφτά πρώτα βιβλία της J.K. Rowling μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο ως 8 ταινίες και έφεραν συνολικά έσοδα που ξεπερνούν τα $7 δισεκατομμύρια, ενώ τα βιβλία έχουν πουλήσει 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. H θεατρική παράσταση, ''Harry Potter and the Cursed Child'', από την άλλη έσπασε ρεκόρ εβδομαδιαίων πωλήσεων με πάνω από $2 εκατομμύρια εισπράξεις την εβδομάδα που έκλεινε στις 30 Δεκεμβρίου 2018 με το συνοδευτικό βιβλίο να πουλά πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα τις δύο πρώτες μέρες κυκλοφορίας. 

Φυσικά, η τόση επιτυχία έφερε και ένα νέο franchise, το ''Fantastic Beasts'' που λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα των Harry Potter, στον ίδιο κόσμο. 

Οι πρώτες αντιδράσεις για μια πιθανή live-action σειρά ήταν ανάμηκτες, με πολλούς να θεωρούν την κίνηση αχρείαστη. Όπως και να 'χει, θα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry potter  |  hbo max  |  j.k. rowling  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση