ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Καλωσορίσαμε το φθινόπωρο με ένα επικό φεστιβάλ

Τελικά η έντονη φθινοπωρινή μπόρα δεν ήταν αρκετή για να επηρεάσει τη μεγάλη επιτυχία του δεύτερου Epic Street Fest.

Ριάνα Στυλιανού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 16 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο Epic Street Fest, που έχει καταστεί θεσμός. Παρουσίασε η EPIC, διοργάνωσε το Deejay Radio, στήριξε η Ελληνική Τράπεζα, ο Δήμος Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους. 

Συγκεκριμένα, στην ανακαινισμένη οδό Στασικράτους, καλωσορίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φθινόπωρο στο νησί. Μετά από την μπόρα που προηγήθηκε και μας έβαλε ακόμα περισσότερο στο mood της νέας σεζόν, οι δημοφιλείς DJs του Deejay Radio μάς ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη με τα πιο χορευτικά τραγούδια. Στα decks απολαύσαμε τους Anthony 642, DJ Coxy, DJ Leandro, DJ Blanco Mario και Pueblo Franco, ενώ προηγήθηκε live link από όλους τους παραγωγούς του σταθμού.

O Billy D, η Ιωάννα Θεοδώρου, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, ο Anthony 642, η Ειρήνη Χριστοφόρου, ο DJ Coxy, o Δημήτρης Δερματάς και ο Γιάννης Αδειλίνης.


Ο Pueblo Franco στα decks.

Και επειδή η καλή μουσική ταιριάζει υπέροχα με το φαγητό και το ποτό, από την εκδήλωση δεν έλειπαν λαχταριστά street και finger food πιάτα, αλλά και δροσιστικά cocktails και μπίρες για να τα συνοδεύσουν. Αυτοί που συμμετείχαν στο ταξίδι των γεύσεών μας ήταν οι Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίππου. 

Εκατοντάδες κόσμου παρευρέθηκαν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση της πρωτεύουσας, η οποία διεξήχθη αυστηρά βάσει των πρωτοκόλλων και των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας.


Η Ιωάννα Θεοδώρου, ο Δημήτρης Δερματάς και η Βασιλική Παπαμιχαήλ.


Η Ιωάννα Θεοδώρου και η Ειρήνη Χριστοφόρου.

Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, ότι αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που εμβολιάστηκαν στο walk-in εμβολιαστικό κέντρο του Υπουργείου Υγείας, που λειτούργησε στο φεστιβάλ.

Σε συνέχεια και της εκστρατείας του Deejay Radio «Music for Good», όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας, για τη στήριξη άπορων παιδιών στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση