ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η ώρα της Γης στον Deejay Radio

newsroom must

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, με αφορμή την παγκόσμια μέρα, για την ώρα της γης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Αντώνης 642( @anthony642kritikos), Βασιλική Παπαμιχαήλ (@vasii.p) και Δημήτρης Δερματάς (@dimitrisonair), βρέθηκαν στο στούντιο του deejay για μια “lights off” εκπομπή και μας παρότρυναν, όπως έκαναν και αυτοί, να σβήσουμε συμβολικά τα φώτα για μια ώρα, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.

Την ίδια μέρα ο Jimmy D αφιέρωσε την εκπομπή του “eclectic weekend” στην ημέρα της γης με συνεντεύξεις από παιδία που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό Junior Achievement Cyprus και έχουν διακριθεί με την ιδέα τους για εναλλακτική πηγή ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και με ομάδα εθελοντών που ασχολείται με ενέργειες για μια πιο καθαρή και πράσινη Κύπρο. Μαζί στην δράση αφύπνισης για την Γη του Deejay Radio τα καταστήματα Public τα οποία προσέφεραν ένα ηλεκτρικό σκούτερ για τους ακροατές τους σταθμού που θα κληρωθεί στις 3 Απριλίου. (περισσότερες πληροφορίες στο www.mydeejay.com.cy)

Τι είναι η δράση #musicforgood

Το #musicforgood είναι η παρέμβαση του Deejay radio 93.5, στα δρώμενα μέσω της μουσικής. Είναι η δράσεις μας με οικολογικό χαρακτήρα, είναι τα ένθετά για τους ανθρώπους που άλλαξαν την ζωή της ανθρωπότητας προς το καλύτερο, είναι η κοινωνική δράση μέσω της μουσικής, στηρίζοντας παιδιά που δεν έχουν τις ευκαιρίες που έχουμε οι υπόλοιποι.
Ο Deejay radio 93.5 , θέλοντας να δώσει θετικά πρότυπα στους ακροατές, πιστεύει πως ένα μέσο πρέπει να έχει θετικό παρεμβατικό χαρακτήρα, και δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα γι’ αυτό από τη μουσική και το ραδιόφωνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση