ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

H Cardi B απαντά σε 73 ερωτήσεις, στο σπίτι της γιαγιάς της!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Cardi B δεν μοιάζει με τις άλλες σταρ του βεληνεκούς της. Παρά τα εξτραβαγκάντ φορέματα που επιλέγει για τις red carpet εμφανίσεις της, και το γεγονός πως έχει πανάκριβα αυτοκίνητα χωρίς να έχει δίπλωμα, απλά για να βγάζει φωτογραφίες (το είπε η ίδια στον James Corden και την αγαπάμε γι' αυτό), είναι αυτή που μπορείς να ταυτιστείς κατά κάποιον τρόπο γιατί φαίνεται πως ζει κάθε στιγμή. 

Αυτό ήταν ξεκάθαρο κατά τη διάρκεια του γνωστού βίντεο - ενθέτου της Vogue ''73 Ερωτήσεις''. Η επιτυχημένη ράπερ υποδέχτηκε την κάμερα της Vogue στο... διαμέρισμα της γιαγιάς της, με την κόρη της να κοιμάται στην αγκαλιά της, η Cardi απαντά πιο αληθινά από ποτέ σε ερωτήσεις που αφορούν από τα δικά της fashion icons, το κίνητρο της για να συνεχίσει και το πώς θέλει να την θυμούνται.  Φυσικά, μιας και κάθε τόσο μιλά και για την πολιτική σκηνή, η ράπερ μάς αποκαλύπτει τη μοναδική ερώτηση που θα έκανε στον Donald Trump και τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στον γερουσιαστή Bernie Sanders. 

Kατά τη διάρκεια του βίντεο, ο σύζυγος της και ράπερ Offset ''εισβάλλει'' με μια κλήση και απαντά κι αυτός σε ερωτήσεις και γενικά το όλο κλίμα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα βίντεο - ερωτηματολόγια της Vogue.

Ομολογουμένως, αυτό το βίντεο δεν είναι τόσο exciting όσο τα άλλα, όπου οι celebrities απαντούν ενώ μας ξεναγούν στο υπέροχο σπίτι τους, αλλά η Cardi είναι πάντα fun να την παρακολουθείς. 

Δείτε το βίντεο πιο πάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X