ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose jeans, ριγέ μπλούζα και fisherman sandals
 

Δύο cute ταινίες για να δεις σήμερα, έτσι για αλλαγή

Καλό θα ήταν να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, είτε είσαι μόνος ή με παρέα, αντί να κλαις για μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όχι, δεν θα σου προτείνουμε το ''The Notebook'' γιατί είναι πια δεδομένο πως αν σου αρέσει θα το δεις σίγουρα αυτές τις μέρες. Αντιθέτως, φέτος λέμε να κάνουμε τη διαφορά με μια χαλαρή, νεανική, ρομαντική ταινία, γιατί σήμερα αν θα κάνεις κάτι, καλό θα ήταν να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, είτε είσαι μόνος ή με παρέα, αντί να κλαις για μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. 

Κυκλοφόρησε το ''To all the boys I've loved: P.S. I still love you'', που είναι το σίκουελ της ταινίας ''To all the boys I've loved before'' και είναι must, μέρα που είναι. Αλλά θα τα πάρουμε από την αρχή. 

H πρώτη ταινία ακολουθούσε τη ζωή της έφηβης Lara Jean, της οποίας η ''ερωτική ζωή'' βγαίνει εκτός ελέγχου όταν τα πέντε γράμματα που είχε γράψει στα αγόρια που αγάπησε στη ζωή της (και δεν έστειλε ποτέ) ξαφνικά καταλήγουν στους παραλήπτες τους! Με έναν απ' αυτούς, τον Peter, ξεκινά μια ψεύτικη σχέση για να ζηλέψει η πρώην του αλλά τα πράγματα, φυσικά, δεν πάνε όπως τα πέριμεναν. Δες το τρέιλερ της πρώτης ταινίας. 

Στο τέλος, η Lara Jean και ο Peter καταλήγουν μαζί και στη δεύτερη ταινία, πάνω που ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ένας ακόμα παραλήπτης έρχεται στο προσκήνιο. Τώρα δες το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας. 

Οι ταινίες, με πρωταγωνιστές την Lana Condor και τον Noah Centineo, βασίζονται στα best sellers της Jenny Han, κάνουν θραύση στο Netflix και ακόμα περιμένουμε την τρίτη και τελευταία της σειράς, βασισμένη στο τρίτο βιβλίο ''Always and Forever, Lara Jean''. 

Είναι δύο ταινίες ευχάριστες, που θα σου κάνουν παρέα αν θα μείνεις σπίτι απόψε, 14 Φεβρουαρίου, με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να αναπολείς παλιές αγάπες και να ονειρεύεσαι εξωπραγματικά love stories, χωρίς λόγο. Ετοίμασε, λοιπόν, popcorn ή κάτι ζεστό, και την κουβερτούλα σου και δες αυτές τις δύο ταινίες φέτος του Αγίου Βαλεντίνου.

Έτσι για αλλαγή.  

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση