ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Αυτοί είναι οι 100 πιο influential άνθρωποι, σύμφωνα με το ΤΙΜΕ

Κάθε χρόνο, το περιοδικό ΤΙΜΕ δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει καλλιτέχνες, ακτιβιστές, αρχηγούς κρατών και οραματιστές των οποίων οι πράξεις επηρεάζουν την αθρωπότητα και καθορίζουν το μέλλον. 

Η λίστα του 2018 περιλαμβάνει τον ηθοποιό Chadwick Boseman, τον τενίστα Roger Federer, την κωμικό Tiffany Haddish, την ηθοποιό Nicole Kidman, τις τραγουδίστριες Jennifer Lopez και Rihanna, τoν επιχειρηματία Satya Nadella, την ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδρύτρια του κινήματος #MeToo Tarana Burke, την ηθοποιό Issa Rae, τον αθλητή καλλιτεχνικού πατινάζ Adam Rippon κ.ά. ενώ τα άρθρα - αφιερώματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες τους έχουν γράψει άλλοι εξ ίσου σημαντικοί ανθρώποι όπως π.χ της Rihanna έγραψε η Adele και του Rippon η Cher. Επίσης, δύο από τα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα είναι αυτά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. 

''Το ΤΙΜΕ 100, που πάντα ανακλά τη στιγμή, είναι αρκετά διαφορετικό από παλιά. Η επίδραση δεν γνωρίζει ταχυδρομικούς κώδικες και δεν έχει κατώτατο όριο ηλικίας. Ο αριθμός ρεκόρ των 45 ανθρώπων της λίστας είναι κάτω από 40 χρονών, συμπεριλαμβανομένου της 14χρονης ηθοποιού Millie Bobby Brown'' γράφει ο αρχισυντάκτης του ΤΙΜΕ. 

Επιπλέον, ο αριθμός των γυναικών ανέρχεται στις 45 - περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Ανάμεσά τους και η πολιτικός Jacinda Ardern (πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, και η νεαρώτερη αρχηγός κράτους στον πλανήτη). 

Το τεύχος κυκλοφορεί στις 30 Απριλίου με έξι εξώφυλλα: 

Από αριστερά προς δεξιά, στα εξώφυλλα βλέπουμε τους Jennifer Lopez, Satya Nadella, Tarana Burke, Roger Federer, Nicole Kidman και Tiffany Haddish. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση