ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Αυτό το ΣΚ βλέπουμε αυτές τις 3 σειρές

Βρήκαμε 3 σειρές, διαφορετικές μεταξύ τους, που ίσως σε προσελκύσουν για να περάσεις καλά στο σπίτι

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα ο ελεύθερος μας χρόνος είναι σαφέστατα περισσότερος. Κυρίως τώρα που προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις πολλές εξόδους, λόγω των μέτρων ασφαλείας, όταν έχουμε ώρα να αράξουμε μπαίνουμε απλά στο Netflix. Τότε ξεκινά το άλλο πρόβλημα. Η τόση ποικιλία σε κάνει να πελαγώσεις, αλλά γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Βρήκαμε 3 σειρές, διαφορετικές μεταξύ τους, που ίσως σε προσελκύσουν για να περάσεις καλά στο σπίτι.

Social Distance

Με φόντο τους πρώτους μήνες της πανδημίας του COVID-19, το ''Social Distance'' είναι μια σειρά - ανθολόγιο 8 επεισοδίων που προβάλλει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος σε αβέβαιους καιρούς απομόνωσης. Κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζεται μέσα από μια ψηφιακή οθόνη, προβάλλοντας τη ξεχωριστή συναισθηματική εμπειρία του να στηρίζεις την επικοινωνία σου μόνο στην τεχνολογία, χωρίς άλλη επιλογή, όταν οι καταστάσεις σας κρατούν χωριστά. Με μια ποικιλία ιστοριών, το ''Social Distance'' στοχεύει να παρέχει κάποιου είδους ''κάθαρση'' ενώ αποτυπώνει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο στην ιστορία. Η σειρά δημιουργήθηκε εν καιρώ καραντίνας από την Jenji Kohan - δημιουργό του ''Orange is the New Black''. 

The Haunting of Bly Manor 

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς - ανθολόγιο (που ξεκίνησε με το ''The Haunting of Hill House'') εστιάζουμε σε μια νεαρή παιδαγωγό, που προσλαμβάνεται για να προσέχει δύο παιδιά στο εξοχικό της οικογένειας. Φτάνοντας εκεί, αρχίζει να βλέπει διάφορα φαντάσματα που στοιχειώνουν το σπίτι. 

Song Exploder

Βασισμένη στο podcast του Hrishikesh Hirway, που αναλύει το παρασκήνιο πίσω από συγκεκριμένα τραγούδια διαφόρων ειδών τραγουδιστών, από τη Bjork και τον Iggy Pop μέχρι την Carly Rae Jepsen και την FKA Twigs με καλεσμένους τους ίδιους, το ''Song Exploder'' που έρχεται στο Netflix κάνει ακριβώς το ίδιο. Τα τέσσερα επεισόδια έχουν γκεστ την Alicia Keys, τον Lin-Manuel Miranda, τον Ty Dolla $ign και τους R.E.M. με τους τελευταίους να αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για το θρυλικό ''Losing My Religion''. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση