ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Kate Winslet

Δείτε το τρέιλερ

newsroom must

Μπορεί η Kate Winslet να μην κάνει πολλές εμφανίσεις στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν θα πούμε ακριβώς ότι απέχει. Αντιθέτως, έχει δείξει πως είναι πιο επιλεκτική. 

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το τελευταίο της επαγγελματικό βήμα αφού η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός θα είναι η αφηγήτρια στην ταινία - ντοκιμαντέρ ''Eating Our Way to Extinction'' που εξετάζει το πώς συνδέεται το τι τρώμε με την οικολογική κρίση και τονίζει το γεγονός ότι καταστρέφουμε απερίσκεπτα το σύστημα υποστήριξης της ζωής μας. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι επίσης και παραγωγός της ταινίας. 

Σε σκηνοθεσία Oto Brockway και Ludo Brockway, το ντοκιμαντέρ «Eating Our Way To Extinction» θα παρουσιάζει επίσης και μερικές δυσάρεστες αλήθειες, εξετάζοντας τη ζημιά που προκαλεί η παραγωγή τροφίμων στον φυσικό μας κόσμο, και θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις από ακαδημαϊκούς, στελέχη της βιομηχανίας και ειδικούς, καθώς και διάσημους σχολιαστές και ακτιβιστές για την προστασία τοπικών κοινοτήτων.

Όπως ήταν φυσικό, ο Leonardo DiCaprio - που είναι χρόνια υπέρμαχος της προστασίας του περιβάλλοντος - στηρίζει την παραγωγή αυτή: ''Αυτή είναι η ταινία που οι επόμενες γενιές θα εύχονται να είχαν παρακολουθήσει όλοι σήμερα. Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει ακριβώς ποιος είναι ο μεγάλος «ελέφαντας στο δωμάτιο», αλλά είναι σαφές ότι στο επίκεντρο είναι η εργοστασιακή γεωργία και αυτές οι καταστροφικές βιομηχανίες που δεν μπορούν να κάνουν πίσω και να αλλάξουν. Νομίζω ότι είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητο κάθε μέρα τέτοιες ταινίες να μας κάνουν να σκεφτόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση