ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

8 φωτογραφίες για να αντιγράψεις αν θες να πετύχεις τις πιο γιορτινές λήψεις με τα παιδιά σου

8 εικόνες σε Christmas mood που μπορούν να αποτελέσουν την έμπνευσή σου αυτές τις ημέρες!

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ωστόσο τα Χριστούγεννα είναι επιτέλους εδώ και το κέφι μας βρίσκεται στο απόγειό του!

Με αφορμή την γιορτινή περίοδο, καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να αφεθούμε στην μαγεία της εποχής. 

Συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα, χορός μέχρι τελικής πτώσεως, βόλτες στους στολισμένους δρόμους και στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης είναι μονάχα μερικά από τα χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων που πρέπει και εσύ να απολαύσεις.

Εννοείται, πως μεταξύ του φορτωμένου σου προγράμματος, πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο προκειμένου να φωτογραφηθείς μαζί με τα παιδιά σου με festive διάθεση.

Δείτε στην συνέχεια  όμορφες λήψεις που μπορείτε να πετύχετε και εσείς εύκολα.

Μπορεί να είναι συνηθισμένη, ωστόσο μια λήψη μαζί με την οικογένεια και τα κατοικίδιά σας στο στολισμένο σας δέντρο κρίνεται "αναγκαία".

Εκμεταλλευτείτε τον φωτισμό και ποζάρετε "μαζί" του.

Πέρα από το ότι λατρεύουμε τα δώρα, αν έχουν ωραίο περιτύλιγμα τότε μπορούν να είναι και σούπερ ινσταγκραμικά!

Mια αρκετά εύκολη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ένα τρίποδο ή την φωτογραφική σας μηχανή σε κάποιο κατάλληλο σημείο, να καθήσετε οικογενειακώς μπροστά από το δέντρο και να αφεθείτε στην στιγμή.

Μια εξίσου ωραία ιδέα, είναι να φτιάξετε ένα cozy σκηνικό και κρατώντας μια κούπα καφέ, να ποζάρετε μαζί με το παιδί σας.

Αν η μέρα σας περιλαμβάνει βόλτα στο χιόνια, τότε εννοείται πως μια φωτογραφία με θέα το κατάλευκο τοπίο είναι must. Φροντίστε να έχετε μαζί σας μερικά τυλιγμένα κουτιά που θα φαίνονται σαν δώρα. Η ιδέα αυτή, μπορεί να πραγματοποιηθεί στην πραγματικότητα σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται σήμερα - ακόμη και στον κήπο σας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Фотостудия (@charls__les_kids)

Φορέστε matchy πιτζάμες, καθήστε στο κρεβάτι και φωτογραφηθείτε!


Next direct

Καθήστε προσεχτικά μπροστά από το τζάκι και επιλέξτε είτε να κοιταχτήτε τρυφερά μεταξύ σας, είτε να βλέπετε γαλήνια την φωτιά.


Photo on Unspash

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση