ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

5 ταινίες για fun movie nights

Αφού μένουμε σπίτι, ας περάσουμε καλά!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Οι εξόδοι μας είναι δυστυχώς περιορισμένες και τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει για τα καλά, το ιδανικό είναι μια βραδιά σπίτι, με λίγα και καλά άτομα μέχρι η κατάσταση να καλυτερέψει. Το καλό είναι πως το Netflix είναι γεμάτο με επιλογές, και εμείς εδώ είμαστε για να σου φτιάξουμε τη βραδιά όσο μπορούμε. Βρήκαμε και μαζέψαμε 5 fun ταινίες για να σε ψυχαγωγήσουν, είτε επιλέγεις να κάνεις σόλο movie night ή με λίγους φίλους. 

The Lovebirds 

Η νέα πρόταση της πλατφόρμας streaming ακολουθεί ένα ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού, που βρίσκεται μπλεγμένο σε μια δολοφονία στην οποία, πιστεύουν πως είναι οι βασικοί ύποπτοι. Έτσι αποφασίζουν να προσπαθήσουν να λύσουν μόνοι τους την υπόθεση για να καθαρίσουν το όνομά τους. Με την Issa Rae και τον Kumail Nanjiani.

The Change Up

Δύο φίλοι - ένας δικηγόρος και ένας γυναικάς - ζηλεύουν ο ένας τη ζωή του άλλου μέχρι που ανταλλάζουν... σώματα. Τότε αντιλαμβάνονται σιγά σιγά πως οι ζωές που ζήλευαν δεν είναι τόσο υπέροχες. Πρωταγωνιστούν ο Jason Bateman και ο Ryan Reynolds. 

Murder Mystery 

Ο Nick Spitz και η σύζυγός του, Audrey, ξεκινούν για επετειακό ταξίδι στην Ευρώπη και καταλήγουν να αναζητούν τον ένοχο σε μια απρόσμενη υπόθεση δολοφονίας. Πρωταγωνιστές οι Jennifer Aniston και Adam Sandler.

The Wrong Missy

Ο Tim πιστεύει πως έχει προσκαλέσει την γυναίκα των ονείρων του στην Χαβάη, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως αυτήν που έχει καλέσει ήταν ένα εφιαλτικό ραντεβού στο τυφλά, που μάταια προσπάθησε να αφήσει στο παρελθόν του. Πρωταγωνιστές είναι οι David Spade και Lauren Lapkus.

Isn't it Romantic?

Η πρωταγωνίστρια ξυπνά στο νοσοκομείο αντιλαμβάνεται πως ζει σε μια... παράλληλη πραγματικότητα, όπου όλα κυλούν σαν μια ρομαντική ταινία. Πρέπει να αποδράσει απ' όλα τα κλισέ για να ερωτευτεί και, στο τέλος, να επιστρέψει στη δική της πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν η Rebel Wilson, Priyanka Chopra, Liam Hemsworth κ.ά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση