ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

5 σειρές + 1 ταινία που παρακολουθεί ο Bill Gates στην καραντίνα

«Έλιωσε το Netflix»

O Bill Gates κατά την περίοδο της πανδημίας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων είτε αυτό είναι για καλό είτε είναι για κάποια θεωρία συνομωσίας.

Ο ίδιος μέσα από την καραντίνα απέκτησε αρκετό ελεύθερο χρόνο αφού δεν έχει πλέον εξωτερικές δραστηριότητες.

Και ναι, όπως ήταν φυσικό έπεσε στην παγίδα του Netflix όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Μα τι άλλο να κάνει για να περάσει την ώρα του; Αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί και να προτείνει στους ακόλουθούς του τις σειρές που παρακολουθεί.

«Pandemic: How to Prevent an Outbreak» (ντοκιμαντέρ για πανδημία)
Μα τι άλλο θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του αν όχι αυτό το ντοκιμαντέρ; Ο ίδιος έγραψε «Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ στο Netflix σάς παρουσιάζει τέσσερα άτομα που εργάζονται εξαιρετικά σκληρά σε διάφορα μέρη του κόσμου για να αποτρέψουν τις επιδημίες»

«A Million Little Things»
Ένα δράμα που επικεντρώνεται σε μια ομάδα φίλων στη Βοστώνη που πρέπει να συμβιβαστούν με το ξαφνικό πένθος ενός φίλου που αυτοκτόνησε.

«This Is Us»
Παρακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας με τρία παιδιά, και αφηγείται εν μέρει στο σήμερα και εν μέρει μέσω της αναδρομής.

«Ozark»
Το "Ozark" είναι μια δραματική σειρά εγκληματικών πράξεων του Netflix με πρωταγωνιστή τον Jason Bateman ως πατέρα που παγιδεύεται στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για μια συμμορία και μετακομίζει την οικογένειά του από το Σικάγο στα βουνά Ozark στο Missouri.

«I, Claudius»
Σειρά ντοκιμαντέρ για την προδοσία και την μάχη εξουσίας στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

«Spy Game»
Ταινία με τον Brad Pitt που υποδύθηκε έναν κατάσκοπο της CIA

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση