ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

2 νέες ταινίες στο Netflix είναι must watch

Δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για movie night

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Netflix τους τελευταίους μήνες μάς έχει προσφέρει πολλά, η αλήθεια είναι. Σειρές, ριάλιτι σόου, ντοκιμαντέρ και ταινίες έρχονται σχεδόν ασταμάτητα στην πλατφόρμα streaming και μας κρατούν κολλημένους σε μια οθόνη. Στην πιο πρόσφατη μεγάλη ανανέωσή του, είδαμε δύο ταινίες που μας κίνησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και πρέπει σίγουρα να εντάξεις στο watch list σου. Από τη μία, το ''The Last Days of American Crime'' βλέπουμε μία μεγάλη ληστεία σε ένα κοντινό μέλλον, λίγο πριν την τελευταία πράξη στα μέτρα ασφαλείας της χώρας, και από την άλλη το ''Da 5 Bloods'', μια πολεμική ταινία δια χειρός Spike Lee. 

The Last Days of American Crime

Στο κοντινό μέλλον, σαν μια τελευταια προσπάθεια να σταματήσουν το έγκλημα και την τρομοκρατία στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση  σχεδιάζει να εκπέμψει ένα σήμα που θα σταματά τον οποιονδήποτε από το να πράξει κάτι παράνομο. Δύο άντρες και μία γυναίκα επιχειρούν τη ληστεία του αιώνα, σαν το τελευταίο έγκλημα που θα διαπραχθεί ποτέ στη χώρα. Πρωταγωνιστούν οι Edgar Ramirez, Michael Pitt και Anna Brewster.

Da 5 Bloods

Τέσσερις Αφροαμερικανοί, βετεράνοι του πολέμου, επιστρέφουν στο Βιετνάμ αναζητώντας ό,τι απέμεινε από την υπόλοιπη ομάδα τους και έναν χρυσό θησαυρό που έκρυψαν τότε. Στην ταινία του Spike Lee πρωταγωνιστούν οι Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr. και Chadwick Boseman.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση