ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

10 quotes για την πρώτη μέρα του 2021

Υποδέξου τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία

newsroom must

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το 2020 ήταν μια χρονιά διαφορετική και απρόσμενη. Η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη σκόρπισε τον θάνατο σε πάνω 1,7 εκατομμύρια συνανθρώπους μας και κατάφερε να μεταμορφώσει ριζικά την καθημερινότητά μας και τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.

Την ίδια στιγμή, κατά την διάρκεια του έτους, γίναμε μάρτυρες αρκετών αρνητικών γεγονότων και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Παράλληλα όμως, ο καθένας μας ξεχωριστά, βίωσε και αρκετές θετικές στιγμές και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Όπως όμως και αν έχουν τα πράγματα και όσο περίεργο και αν μάς ακούγεται, το 2020 αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Νέα χρονιά λοιπόν! Νέο ξεκίνημα. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ιδιαίτερη και για τους περισσότερους, αποτελεί αφορμή για ανασκόπηση και μια ευκαιρία να υποσχεθούν κάτι στον εαυτό τους ή να θέσουν στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.

Λαμβάνοντας αυτά υπόψη και όχι μόνο, με την σειρά μας σάς προτείνουμε να υποδεχτείτε τη νέα χρόνια με χαμόγελο και να εμπνευστείτε από 10 viral quotes για την πρώτη μέρα του χρόνου. Εννοείται ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως λεζάντα στο πρωτοχρονιάτικο post σας.


Photo by Amy Shamblen on Unsplash

1.Edith Lovejoy Pierce: «Θα ανοίξουμε το βιβλίο. Οι σελίδες του θα είναι κενές. Θα γράψουμε τις λέξεις μόνοι μας. Το βιβλίο λέγεται Ευκαιρία και το πρώτο του κεφάλαιο είναι η Πρωτοχρονιά».
2.Αριστοτέλης: «Δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος να θέσεις έναν νέο στόχο ή να κάνεις ένα νέο όνειρο».
3.Karen Lamb: «Μετά από ένα χρόνο, θα εύχεσαι να είχες ξεκινήσει σήμερα».
4.C.S. Lewis: «Υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτερα πράγματα μπροστά, από όσα αφήνουμε πίσω».
5.Carl Brad: «Παρ’ όλο που κανείς δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν τώρα και να δημιουργήσουν ένα νέο τέλος».
6.George Eliot: Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις αυτό που θα γινόσουν».
7.Ranier Maria Rilke: «Και τώρα καλωσορίζουμε το νέο χρόνο, γεμάτο με πράγματα που δεν έχουν υπάρξει ακόμα».
8.Thomas Carlyle: «Σε κάθε φαινόμενο, η αρχή παραμένει η πιο αξιόλογη στιγμή».
9.Mahatma Gandhi: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει».
10.«365 νέες μέρες. 365 νέες ευκαιρίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
πρωτοχρονιά  |  2020  |  2021  |  instagram  |  post  |  quotes  |  ριτά  |  νέα χρονιά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση