ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

To ''The Good Place'' είναι must watch, για πάρα πολλούς λόγους

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν δεν το έχεις δει, πρέπει. Τώρα, στην Αμερική, προβάλλεται η τέταρτη και τελευταία σεζόν αλλά θα σε πάρω πίσω στην πρώτη για να το πάρουμε από την αρχή. 

Η Eleanor ξυπνά στη μεταθάντον ζωή, στο Good Place που είναι ουσιαστικά μια μορφή παράδεισου. Αλλά δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί γιατί όσο ζούσε δεν ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Δεν λέει σε κανέναν για αυτό το λάθος και στο Good Place αρχίουν να γίνονται πράγματα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα και τίποτα, μα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. 

Το ωραίο είναι πως έχει καυστικό χιούμορ, τόσο για τα γεγονότα που συμβαίνουν όσο και για τη δική μας πραγματικότητα, έχει ένα εξαιρετικό καστ (Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D'Arcy Carden, Manny Jacinto, και φυσικά Ted Danson). Θα περάσει η ώρα σου όμορφα, γελώντας και με ανατροπές που σίγουρα, σίγουρα, δεν περίμενες, και θα θέλεις συνέχεια κι άλλο. Στο Netflix θα βρειις τις τρεις σεζόν. 

Δες το τρέιλερ της τρίτης σεζόν. 

Είναι πραγματικά απόλαυση να παρακολουθείς το καστ σε δράση, γιατί μιλάμε για τέσσερις εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρας, και τον Ted Danson που δεν έχει ιδέα για οτιδήποτε αφορά την ανθρώπινη ζωή. Η μεταθάνατον ζωή αποκτά νέες διαστάσεις και στο τέλος τέλος σε κάνει κι εσένα να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, πάντα με καλή διάθεση. 

Με κόνσεπτ που συνδυάζει κωμωδία και φαντασία με μοναδκό τρόπο, το ''The Good Place'' είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πρωτότυπες sitcoms που πρέπει να δεις τώρα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X