ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Το παλάτι λέει ''όχι'' στο ''The Crown''

Από τότε που ξεκίνησε το ''The Crown'', δηλαδή το 2016, κυκλοφορούν κάθε τόσο διάφορα δημοσιεύματα για το πώς εκλαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ τα όσα παρουσιάζει η σειρά. Να θυμίσουμε πως δεν είναι 100% βασισμένα στην πραγματικότητα, και πως πολλές φορές η αλήθεια παραποιείται λίγο για λόγους τηλεοπτικής δράσης. Λίγο πριν την επιστροφή της στο Netflix, με την τρίτη σεζόν, η Guardian κυκλοφόρησε ένα άρθρο με μικρές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τον δημιουργό της σειράς, Peter Morgan. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Morgan, φροντίζει να συναντηθεί αρκετές φορές με άτομα από το παλάτι έτσι ώστε να τους ενημερώσει για το τι θα προβληθεί στα επόμενα επεισόδια. Ο επικεφαλής της Επικοινωνίας του παλατιού, Donal McCabe κατέρριψε τη δήωση αυτή με μια επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι.

''H βασιλική οικογένεια δεν έχει συμφωνήσει ποτέ να εγκρίνει, ούτε ζήτησε να γνωρίσει τις θεματικές που θα περιλαμβάνει η σειρά, και ποτέ δεν θα εξέφραζε άποψη για την ακρίβεια της σειράς'' λέει η ανακοίνωση και συμπληρώνει πως δεν θα ήθελαν οι τηλεθεατές να θεωρήσουν πως το παλάτι δέχεται πως ό,τι παρουσιάζει η σειρά ευσταθεί. 

Στα δικά μας όμως, το ''The Crown'' επιστρέφει με έγκριση ή χωρίς, στις 17 Νοεμβρίου και το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε μας επιτρέπει να δούμε απλά μια σύντομη ματιά της Olivia Colman, που αναλαμβάνει από φέτος το ρόλο της Ελισάβετ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση