ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

To ''GoT'' θα αποκτήσει επιτέλους το τέλος που του αξίζει!

Τι αποκάλυψε ο George R.R. Martin;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Wait, what? 

Ναι, αλλά συνέχισε να διαβάζεις. 

Για να τα πάρω από την αρχή, αν είσαι από τους λίγους που τους άρεσε το φινάλε του ''Game of Thrones'' τότε συγχαρητήρια γιατί για εσένα, η φανταστική υπέροχη σειρά είχε ωραίο φινάλε. Αν από την άλλη είσαι ανάμεσα στα εκατομμύρια που έμειναν δυσαρεστημένοι επειδή μια σειρά φαινόμενο είχε χαζό τέλος, και είχαν την ελπίδα πως τα δύο τελευταία βιβλία της σειράς ''Songs of Ice and Fire'' του George R.R. Martin θα διόρθωναν όσα λάθη έκανε η τηλεοπτική σειρά, τότε good news for you. 

Τα βιβλία ''The Winds of Winter'' και ''A Dream of Spring'' βρίσκονται στα σκαριά εδώ και καιρό, και ο Martin επιτέλους αποκάλυψε αν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα της σειράς ή όχι. 

''O κόσμος ξέρει ένα τέλος, αλλά όχι το τέλος. Οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς με προσπέρασαν, και δεν το περίμενα'' είπε ο συγγραφέας εννοώντας πως δεν κατάφερε να τελειώσει τα βιβλία πριν γυριστεί το φινάλε. Προφανώς λοιπόν για όλα φταίει ο Martin, αφού αν είχε τελειώσει εγκαίρως ίσως τώρα να είχαμε ένα ικανοποιητικό φινάλε. Να θυμίσω πως το τηλεοπτικό τέλος της σειράς δεν άρεσε, σε σημείο που οι fans έκαναν δικό τους online petition που ζητούσε να ξαναγίνει η όγδοη σεζόν.  

Το τελευταίο επεισόδιο είδε τον Jon Snow να σκοτώνει τη Daenerys για να την σταματήσει, τον θρόνο να λιώνει από τη φωτιά του Drogon, τον Bran Stark να γίνεται βασιλιάς (Jesus Christ...), και το Night's Watch να συνεχίζει... χωρίς λόγο. 

Περιμένουμε τα δύο τελευταία βιβλία μπας και δούμε ένα τέλος που αρμόζει σε όλα όσα είδαμε. Αλλά ακόμα δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας των βιβλίων so... 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση