ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Total white σύνολο με φόρμα και oversized hoodie
 

They're baaaaack!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Είναι μια sitcom σειρά που διαφέρει από τις υπόλοιπες. Δεν ακολουθεί νεαρούς πρωταγωνιστές, δεν έχει σαν πυρήνα τα love stories και δεν ασχολείται ούτε στο ελάχιστον με θέματα που απασχολούν τους νέους. Το ''Grace & Frankie'' έχει σαν πρωταγωνίστριες την Grace (μια επιχειρηματία καλλυντικών σε σύνταξη) και την Frankie (μια χίπισα δασκάλα τέχνης) των οποίων οι σύζυγοι, Robert και Sol, τους ανακοινώνουν πως είναι ζευγάρι και ερωτευμένοι. Τώρα οι δύο γυναίκες, που δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, αναγκάζονται να ζήσουν μαζί και να αρχίσουν ξανά τη ζωή τους από την αρχή. Και τα καταφέρνουν, δημιουργώντας μια νέα επιχείρηση με ερωτικά βοηθήματα για μεγαλύτερες γυναίκες.

Κοίτα, πρωταγωνιστούν η Jane Fonda και η Lily Tomlin ως Grace και Frankie αντίστοιχα, πόσο κακή θα μπορούσε να είναι αυτή η σειρά; Δεν είναι καθόλου. Μία εκ των δημιουργών είναι και η Marta Kauffman, που ήταν στη δημιουργική ομάδα των ''Friends''. Μιλάμε για μια άκρως απολαυστική, διασκεδαστική, χαλαρή σειρά με ωραίο, έξυπνο χιούμορ, που ξεκίνησε δειλά στο Netflix το 2015 και πλέον έχει γίνει αγαπημένη πολλών.

Τώρα επιστρέφει για έκτη σεζόν και βλέπει τις δύο αγαπημένες πρωταγωνίστριες σε ολοκαίνουργιες περιπέτειες, και νέα επιχειρηματικά σχέδια. 

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου, και έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για μια έβδομη και τελευταία σεζόν 16  επεισοδίων. Θα γίνει έτσι η μακροβιότερη σειρά στην πλατφόρμα streaming, με συνολικά 94 επεισόδια. 

Το έχεις δει καθόλου; Αν όχι έχεις ακόμα λίγο χρόνο πριν την κυκλοφορία της νέας σεζόν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση