ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Θέλω να δω το ντοκιμαντέρ της Chiara Ferragni, πειράζει;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Chiara Ferragni είναι fashion influencer. Όσο γελοία κι αν έχει καταντήσει αυτή η λέξη, η Chiara είναι στ' αλήθεια. Ήταν μία ακόμα blogger που όμως έκανε σωστά βήματα για να φτάσει να επηρεάζει τόσο κόσμο. 

H Ιταλίδα επιχειρηματίας λοιπόν παρουσίασε ένα 85λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Unposted'' στο Φεστιβάλ Βενετίας και τώρα μπορείς να το δεις στο Amazon Prime. Όλα όσα έζησε μέχρι να φτάσει εδώ που είναι, και εννοώ όλα όσα έζησε πίσω από τις κάμερες, καταγράφονται από την σκηνοθετρια Elisa Amoruso και παρουσιάζονται σαν ένα behind the scenes. Εξου και ''Unposted''. 

Δες και το τρέιλερ, παρόλο που είναι στα Ιταλικά. 

''Το να αφήσω κάποια άλλη, τη σκηνοθέτρια, να πει την ιστορία μου και να μπει βαθιά σε όλα όσα έζησα ήταν τρομακτικό αλλά θεραπευτικό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να σας δείξω πως ξεκίνησε η επιχείρηση μου πριν 10 χρόνια, και πως δεν είναι όλα γύρω από μια καλή selfie'' λέει η Ferragni στο caption ενός βίντεο που τη δείχνει να κλαίει, την πρώτη φορά που είδε το ντοκιμαντέρ. 

Η βραβευμένη Amoruso έφτιαξε ένα πορτρέτο της γυναίκας πίσω από το blog ''The Blonde Salad'', εξαιρετικά παρουσιασμένο. Η Ferragni απέκτησε περιουσία και παγκοσμια φήμη αφότου η σειρά ρούχων της έγινε αντικείμενο μελέτης στο Harvard Business School το 2015. Δύο χρόνια αργότερα μπήκε στη λίστα του Forbes με τους top influencers της μόδας.  

Θέλω να το δω για να μπω στον κόσμο πίσω από το Instagram feed, και ελπίζω να μην απογοητευτώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση