ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

''Tenet'': Η νέα, μυστηριώδης ταινία του Christopher Nolan

Όπως συνηθίζει ο Christopher Nolan, το ακριβές στόρι της νέας του ταινίας δεν είναι ξεκάθαρο.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όπως συνηθίζει ο Christopher Nolan, το ακριβές στόρι της νέας του ταινίας δεν είναι ξεκάθαρο. Η Warner Bros δεν έχει δώσει κάτι επίσημο προς τα έξω αλλά με το που έγινε γνωστό το project το χαρακτήρισαν ''τεράστιο, καινοτόμο blockbuster δράσης''. Αλλά αυτό δεν μας λέει και κάτι αφού σχεδόν όλες οι ταινίες του είναι έτσι. Με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, πολλοί κάνουν λόγο για το ''Bond movie'' του Nolan, και ''ναι'' έτσι μοιάζει αλλά με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Θα τα πάρω όμως από την αρχή, λέγοντας πως είναι μια ταινία δράσης (και, well, επιστημονικής φαντασίας or something).  

Το στόρι
Από τα λίγα που έγιναν γνωστά, το ''Tenet'' βλέπει έναν μυστικό πράκτορα (που υποδύεται ο John David Washington) να επιστρέφει στη ζωή με την ικανότητα να προβλέπει γεγονότα που δεν έχουν συμβεί ακόμα. Η αποστολή του είναι να αποτρέψει έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, που χαρακτηρίζουν ως ''χειρότερο από πυρηνικό ολοκαύτωμα''. To μόνο στοιχείο που έχει είναι το παλίνδρομο ''tenet''. Ένας κωδικός που ''θα ανοίξει τις σωστές πόρτες... και κάποιες λάθος''. Ποιος απειλεί τον κόσμο και γιατί, είναι άγνωστα. Εγώ θα σου πω πως το τρέιλερ είναι εθιστικό. 

Το καστ
Τον Washington τον έχεις δει στο ''BlacKkKlansman'' αλλά εκτός από αυτόν, βλέπουμε τον συχνό συνεργάτη του Nolan, Michael Caine, τον πρωταγωνιστή του ''Dunkirk'' Kenneth Branagh, την Elizabeth Debicki και τον Robert Pattinson. 

Τα info
Τον περασμένο Ιούνιο έγινε λόγος για την ακριβότερη ταινία της καριέρας του Nolan, με budget $225 εκατομμύρια. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από την Warner Bros, αλλά οτιδήποτε πάνω από $200 εκατομμύρια θεωρείται ρεκόρ για τον σκηνοθέτη. Στους κινηματογράφους θα κυκλοφορήσει 17 Ιουλίου 2020, μέσα του καλοκαιριού όπως έκανε ο σκηνοθέτης και με άλλες ταινίες όπως το ''The Drk Knight'', το ''Inception'' και το ''Dunkirk''. To πρώτο teaser κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, και το επίσημο τρέιλερ πλέον είναι γεγονός. Αν πάρουμε το κόνσεπτ σαν παρόμοιο με το ''Inception'' (δηλαδή επιστημονικής φαντασίας, που παίζει με το υποσυνείδητο κτλ) το '"Tenet'' πρόκειται να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.

Προς το παρόν, δες το τρέιλερ πιο πάνω.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση