ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink T-shirt, βερμούδα και μαύρα πέδιλα
 

Στη νέα του ταινία, ο Ryan Reynolds είναι μέσα σε ένα... video game!

Δείτε το τρέιλερ του ''Free Guy''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Παρόλο που πλέον η ταινία ''Free Guy'' έχει αναβληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο, έχει ήδη αρχίσει η προώθηση μιας και η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν προγραμματισμενη για τον ερχόμενο Ιούλιο και ο Ryan Reynolds έχει αποκαλύψει πως είναι η αγαπημένη ταινία που έκανε ποτέ. 

Η ταινία λαμβάνει χώρα σε ένα open-world βιντεοπαιχνίδι, στην Free City που ουσιαστικά θυμίζει και βασίζεται στο Grand Theft Auto, με πρωταγωνιστή τον Guy, έναν κομπάρσο που δεν μπορείς να επιλέξεις για παιχνίδι, και που δουλεύει σε τράπεζα. Το παιχνίδι προορίζεται για απόσυρση μέχρι που οι προγραμματιστές εισάγουν έναν νέο κωδικό που κάνει τον Guy να συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται και προσπαθεί να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού με το να σώσει το παιχνίδι. Η δημιουργός του κωδικού αυτού, η Milly, μπαίνει στο βιντεοπαιχνίδι για να τον βοηθήσει. Μαζί με τον Reynolds πρωταγωνιστεί η Jodie Comer και οι Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Taika Waititi και Camille Kostek με διάφορους YouTubes να εμφανίζονται σε περάσματα. 

Δείτε το τρέιλερ. 

Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 11η Δεκεμβρίου, στην Αμερική και, θα τολμήσω να πω πως είναι μια παράξενη ταινία που σε κερδίζει μόνο και μόνο από την περίληψη γιατί είναι ξεκάθαρα κάτι διαφορετικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X