ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Rihanna, αγάπη μου, το νέο σου λεύκωμα το θέλω!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μπορείς να πεις πολλά για τη Rihanna. Εκτός του ότι έχει μια πολύ αξιόλογη δισκογραφία και στόχο στον χώρο της μόδας με τα brands της, στα 10+ χρόνια της στον χώρο έχει κάνει σίγουρα τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις. 

Συμφωνούμε; Φαντάζομαι ναι. 

Με απλό τίτλο ''Rihanna'', ή αλλιώς ''The Rihanna Book'', ένα βιβλίο με πάνω από 500 σελίδες και πάνω από 1000 φωτογραφίες από τη ζωή της RiRi ως μουσικός, performer, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, λειτουργεί σαν οπτική αυτοβιογραφία της και κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Phaidon. 

''Από την παιδική της ηλικία στο Barbados στις παγκόσμιες περιοδείες της, από σημαντικές fashion στιγμές μέχρι ιδιωτικές στιγμές με συγγενείς και φίλους, το βιβλίο προβάλει προσωπικές φωτογραφίες από τη ζωή της'' λέει το press release, και η RiRi ανέβασε αυτό το βίντεο στο Insta: 

''Για πάνω από 5 χρόνια στα σκαριά... Είμαι χαρούμενη που μπορώ επιτέλους να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συλλογή από καταπληκτικές αναμνήσεις. Ευχαριστώ όλους τους φωτογράφους και τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν σ' αυτό'' γράφει η RiRi στο caption, κάτω από το βίντεο.

Yπάρχουν τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις με λευκώματα που πωλούνται μαζί με (ομολογουμένως ωραία) σταντ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αλλά, η standard έκδοση είναι μια χαρά για τους φαν και για $150.

Αλλά όχι, θα σου πω και για το Ultra Luxury Supreme edition που έρχεται με ειδικά κατασκευασμένο γλυπτό από μάρμαρο που κυκλοφόρησε σε 10 αντίτυπα στην τιμή των $111 χιλιάδων, η Cardi B διεκδίκησε ένα αντίτυπο και το πήρε, αλλά επειδή αυτό είναι sold out μπορείς να πάρεις το Luxury Supreme για $5,550 με ένα ολόχρυσο σταντ από τους Haas Brothers. 

Κυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου και η Rih ετοιμάζει ένα ειδικό πάρτι για την κυκλοφορία του, στις 11 Οκτωβρίου, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. 

Το θέλω, το θέλω, το θέλω. 


Το εξώφυλλο της standard έκδοσης.

www.therihannabook.com αν το θέλεις και εσύ τόσο πολύ. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X