ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Πες το όνομα του 5 φορές, αν τολμάς

Έρχεται η νέα ταινία του Jordan Peele

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Jordan Peele (''Get Out'', ''Us'') επιστρέφει για να μας προκαλέσει για ακόμα μια φορά εφιάλτες. Αυτή τη φορά παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της κλασικής ταινίας τρόμου ''Candyman'' του 1992. Το επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε και αφηγείται την ιστορία ενός καλλιτέχνη που έχει πάθει εμμονή με έναν μυστήριο δολοφόνο με γάντζο αντί χέρι, γνωστό ως Candyman.

''Ο αστικός μύθος λέει πως αν πεις το όνομα του 5 φορές ενώ κοιτάς τον καθρέφτη, εμφανίζεται στην αντανάκλαση σου και σε σκοτώνει'' λέει ο Yahya Abdul-Mateen II, που υποδύεται τον Anthony McCoy. H οργή του Candyman ζωντανεύει ξανά όταν μια ομάδα κοριτσιών λέει το όνομα του 5 φορές σε καθρέφτη. Ο McCoy ξεκινά μια αναζήτηση για τον διαβόητο Candyman, βγάζοντας φωτογραφίες στη νέα του γειτονιά, όπου συναντά έναν άντρα που αναφέρει ένα παλιό εργοστάσιων γλυκών. Ο καλλιτέχνης τότε εθίζεται στον θρύλο, βασίζει τα έργα τέχνης του στον δολοφόνο και προκαλεί τους θεατές να πουν το όνομά του. Τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα πτώματα. 

Το τρέιλερ είναι υπέροχο για να σε βάλει στο mood. 

O Peele έγραψε το σενάριο, με τη Nia DaCosta στη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστές τους Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Vanessa Williams, Kyle Kaminsky και Colman Domingo. Το ''Candyman'' κυκλοφορεί στις 12 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jordan peele  |  ταινία  |  candyman  |  us  |  get out  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X