ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

''Grace & Frankie'', ξανά και ξανά

Ακόμα να την δεις;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μια από τις πολύ αγαπημένες μου σειρές, γιατί πολύ απλά διαφέρει από τις άλλες. Δεν ακολουθεί νεαρούς πρωταγωνιστές, δεν έχει σαν πυρήνα τα love stories και δεν ασχολείται ούτε στο ελάχιστον με θέματα που απασχολούν τους νέους. Το ''Grace & Frankie'' έχει σαν πρωταγωνίστριες την Grace (μια επιχειρηματία καλλυντικών σε σύνταξη) και την Frankie (μια χίπισα δασκάλα τέχνης) των οποίων οι σύζυγοι, Robert και Sol, τους ανακοινώνουν πως είναι ζευγάρι και ερωτευμένοι. Τώρα οι δύο γυναίκες, που δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, αναγκάζονται να ζήσουν μαζί και να αρχίσουν ξανά τη ζωή τους από την αρχή. Και τα καταφέρνουν, δημιουργώντας μια νέα επιχείρηση με ερωτικά βοηθήματα για μεγαλύτερες γυναίκες.

Με πρωταγωνίστριες την Jane Fonda και την Lily Tomlin, είναι δύσκολο να μην σ' αρέσει. Δύο εξαιρετικές ηθοποιοί που δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, ίσως στους πιο απολαυστικούς ρόλους της καριέρας τους, με ένα στόρι ασυνήθιστο αλλά υπερβολικά fun. Και προέρχεται από τους δημιουργούς των ''Friends'' so...

Στο Netflix θα βρεις διαθέσιμες έξι σεζόν, με την έβδομη και τελευταία να έρχεται τον Ιανουάριο του 2021. Αξίζει να πούμε πως η έβδομη σεζόν θα περιλαμβάνει 16 επεισόδια, με τη σειρά να έχει συνολικά 94, γεγονός που την κάνει την μακροβιότερη σειρά της πλατφόρμας. 

Είναι από τις σειρές που μπορείς απλά να έχεις στο background, αλλά που θα θέλεις να κάτσεις να την παρακολουθήσεις γιατί πολύ απλά θα σε τραβήξει, τόσο με τις ερμηνείες όσο και με το σενάριο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jane fonda  |  grace and frankie  |  lily tomlin  |  netflix  |  σειρά  |  sitcom  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση