ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Όσα ξέρουμε για το ''House of the Dragon''

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τελικά, όπως είχαμε πει, το prequel του '"Game of Thrones'' που θα λάμβανε χώρα στην Εποχή των Ηρώων με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts μπήκε στον πάγο, για να παραχωρήσει τη θέση του σε ένα άλλο, αφιερωμένο στους... λατρεμένους Targaryens. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση ήρθε τον Σεπτέμβριο και τώρα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. 

Θα βασίζεται στο βιβλίο ''Fire & Blood'' του George R.R. Martin, που αφορά την ιστορία του Οίκου Targaryen, και κυκλοφόρησε το 2018. Η ιστορία ξεκινά 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones'' και σύμφωνα με την επίσημη περίληψη θα καλύπτει μεγάλες μάχες όπως τον εμφύλιο τους και τις συνέπειες του Doom of Valyria. 

''Αιώνες πριν τα γεγονότα του ''Game of Thrones'', ο Οίκος Targaryen - η μοναδική οικογένεια με άρχοντες των δράκων που επιβίωσε από το Doom of Valyria - κατέκτησε και κατοικεί στο Dragonstone. To ''Fire and Blood'' ξεκινά την ιστορία τους με τον θρυλικό Aegon τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερενιου Θρόνου, και παρουσιάει τις γενιές των Targaryen που πάλεψαν για να κρατήσουν τον εμβληματικό θρόνο, μέχρι και τον εμφύλιο πόλεμο που κόντεψε να τους διαλύσει'' γράφει το βιβλίο. 

Θα δούμε 10 επεισόδια τα οποία ανέλαβε να γράψει ο Ryan Condal (''Colony'', ''Rampage'') μαζί με τον ίδιο τον Martin και θα λειτουργεί σαν showrunner μαζί με τον σκηνοθέτη του επεισοδίου ''Battle of the Bastards'', Miguel Sapochnik. O Sapochnik θα σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου. Για τα πρακτικά, ήταν σκηνοθέτης του επεισοδίου που ανέφερα (και το οποίο του έφερε Emmy), όπως επίσης και του ''The Long Night'' και του ''The Bells'' της 8ης σεζόν.  

Επίσης, ''όχι'', η Emilia Clarke δεν έχει ιδέα για τίποτα όσον αφορά το ''House of the Targaryen''. Δεν ξέρουμε ούτε πότε θα γίνει η πρεμιέρα, ούτε ποιοι θα είναι στο καστ αλλά είναι πιθανόν να επιστρέψουν, για γυρίσματα, σε κάποια locations γνωστά από τη σειρά - φαινόμενο, όπως η Ιρλανδία, η Ισλανδία, το Μαρόκο και η Μάλτα. 

Το πόστερ είναι αυτό. 

Και ''ναι'', η φωτιά θα κυριεύσει και πάλι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση