ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Ooh, το ''Dead to Me'' επιστρέφει επιτέλους

To teaser της δεύτερης σεζόν

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν η σειρά που ανακάλυψα από σπόντα, στο Netflix, όμως με κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο. Το ''Dead to Me'' εστιάζει σε δύο γυναίκες, την Jen και την Judy, που συναντιόνται σε μια ομάδα υποστήριξης και γρήγορα γίνονται φίλες. Η Jen θρηνεί γιατί λίγους μήνες πριν ο σύζυγός της σκοτώθηκε σε δυστύχημα, κατά το οποίο ο οδηγός τον άφησε στην άκρη του δρόμου και έφυγε. Η Judy έχει υποστεί πέντε αποβολές. Είναι τόσο διαφορετικές που σύντομα οι διαφορές τους τις φέρνουν κοντά. Όταν η Jen μαθαίνει την αλήθεια για την Judy και τον πρώην σύντροφο της, την καλεί να μείνει μαζί της και με τα παιδιά της. Η Jen προσπαθεί μόνη της να λύσει το μυστήριο του θανάτου του συζύγου της, και η ανατροπή που έρχεται δεν την περίμενε με τίποτα. 

Είναι μια μαύρη κωμωδία, με δραματική βάση, με πρωταγωνίστριες την Christina Applegate και τη Linda Cardellini, που εξελίσσεται με έξυπνο χιούμορ και που ισορροπεί το δραματικό με το πιο χαλαρό στοιχείο άψογα. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, οι δύο γυναίκες ήταν αντιμέτωπες με (spoilers) το πτώμα του Steve στην πισίνα. 

Το πρώτο teaser του δεύτερου κύκλου επιτέλους κυκλοφόρησε και δεν μας λέει πολλά, παρά μόνο πως τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 8 Μαϊου στο Netflix. 

Δείτε το. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X