ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Να σου γνωρίσω τα '''Boys'';

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λοιπόν, θα σε πάρω σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι με υπερδυνάμεις θεωρούνται ήρωες και λατρεύονται από τον κόσμο, και ανήκουν στην Vought International που τους προωθεί και βγάζει λεφτά απ' αυτούς. Οι περισσότεροι απ' αυτούς όταν κλείνουν οι πόρτες είναι εγωιστές, διεφθαρμένοι και αλαζώνες. Η σειρά ακολουθεί αυτό το γκρουπ, τους Seven, και αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν τους Seven υπό έλεγχο, τους Boys. Αρχηγός των Seven είναι ο Homelander που εμφανισιακά θυμίζει Superman, και γενικά όλο το team έχει κάτι που θα σε παραπέμπει στην DC. Δες π.χ. τον The Deep που είναι ουσιαστικά ένας ακόμα Aquaman. Δεν κολλάω σ' αυτό όμως. 

Αρχηγός των Boys είναι ο Billy Butcher που δεν χωνεύει πολύ όσους έχουν υπερδυνάμεις. Όσο υπάρχουν εντάσεις, στα Boys μπαίνει ο Hughie αφότου A-Train (των Seven, με υπερφυσική ταχύτητα) σκοτώνει καταλάθος τη σύντροφο του και η Starlight, μια νεαρή υπερήρωας γεμάτη ελπίδα που όμως προσγειώνεται απότομα όταν αντιλαμβάνεται την αλήθεια για τους ήρωες που λάτρευε. 

Το ''The Boys'' ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο (με 8 επεισόδια) στο Amazon Prime και πήρε ήδη το πράσινο φως για τον δεύτερο, είναι η σειρά της εν λόγω πλατφόρμας με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDB και έχει απασχολήσει για διάφορους λόγους. Κατ' αρχάς βασίζεται στο graphic novel με το ίδιο όνομα. του Garth Ennis και του Darick Robertson. Είναι μαύρη κωμωδία, με αρκετή βία σωματική και σεξουαλική, πολλές σκηνές προκλητικές, πολύ καλό στόρι και καλογυρισμένα επεισόδια που θυμίζουν ταινία και πολύ καλό καστ. 

Στο τρέιλερ επίσης παίζει το ''Wannabe'' των Spice Girls. 

Πρωταγωνιστούν Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso Chace Crawford κ.ά. Η σειρά είναι τόσο καλογυρισμένη, που αν δεν σε ενοχλεί να βλέπεις βία και, αρκετές, αμφιλεγόμενες σκηνές, θα σε κερδίσει σίγουρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the boys  |  amazon  |  amazon prime  |  σειρά  |  superheroes  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση