ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

#Megxit: Μήπως αυτό ήθελε ο Harry εξ αρχής;

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή;

Yes, yes, μετά το Brexit έγινε και το Megxit αλλά άμα το καλοσκεφτείς, ήταν όντως τόσο απρόσμενο; Κι αν το βρίσκεις όντως τόσο απρόσμενο, γιατί; Αν σε πάω λίγα χρόνια πίσω, ο Harry ήταν από πάντα ο rebel τις βασιλικής οικογένειας, αυτός που έκανε ξέφρενα πάρτι, φωτογραφιζόταν γυμνός στο Λας Βέγκας και έκανε πρωτοσέλιδα γιατί μεθούσε στις pubs του Λονδίνου, και δεν μπορούσαμε ποτέ να πιστέψουμε πως περνά καλά στις επίσημες οικογενειακές βασιλικές συγκεντρώσεις. Αυτός ήταν ο Harry και, who are we kidding, τον αγαπούσαμε γι' αυτό. Ήταν μεν, σοβαρός εκεί που πρέπει (υπηρέτησε 10 χρόνια στον στρατό κτλ), αλλά τις νύχτες έπινε και τα shots του.

Όταν ήταν με την Meghan Markle και άρχισε να δείχνει - και επίσημα πλέον - ένα πιο μαζεμένο προφίλ, είπαμε ''σοβαρέφτηκε''. Fast forward σήμερα, παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά του καθήκοντα για να είναι αυτός και η Markle, οικονομικά ανεξάρτητοι. 

Μήπως όμως αυτός ήταν ο στόχος του από πάντα; Ήταν πάντα ο επαναστάτης της οικογένειας, αυτός που standard στις βαρετές επίσημες συγκεντρώσεις έκανε eyerolling και κρυβόταν στη γωνία μέχρι να τελειώσουν όλα και να βγει με τους φίλους του να διασκεδάσει. Είναι πραγματικά σοκ η παραίτηση του ή είναι απλά η φυσική συνέχεια; Για εμένα, η είδηση που έσκασε χθες (8/1) το βραδυ ήταν απλά μια επιβεβαίωση πως ο Harry δεν ήταν ποτέ σαν τους άλλους, και πως όντως η Meghan είναι η γυναίκα που έψαχνε πάντα για να είναι μαζί του. Την βρήκε, παντρεύτηκαν, έκαναν βασιλικό μωράκι (το οποίο δεν πήρε ποτέ επίσημα τίτλο, το πρόσεξες;) έδειξε σε όλους πως τόσο αυτός όσο και η Markle έχουν ένα σοβαρό προφίλ πλεόν με όλα αυτά τα φιλανθρωπικά που κάνουν σαν Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, ενώ  παράλληλα ο πιο fun (και νορμάλ) royal της υπόθεσης. Η Markle από την άλλη ήταν πάντα ξεχωριστή. Μιγάς, ηθοποιός, διαζευγμένη, τρίπτυχο που σίγουρα δεν έκανε την Ελισάβετ να χαρεί, και μετά είχε όλη αυτή την υπερέκθεση στα media. Οι δύο ''outsiders'' ήταν αναμενόμενο πως θα έκαναν τη διαφορά. Ούτως ή άλλως θρόνο δεν θα έβλεπε ποτέ. 

Για να μην το τραβήξω πολύ, ο Harry φαινόταν πάντα πως ήταν αυτός που ήξερε τι ήθελε να κάνει και δεν ήθελε να τον πρίζουν με βασιλικά ''πρέπει''. Τώρα απλά ήρθε η επιβεβαίωση. To ίδιο και για την Markle που όλοι θεωρούσαν πως στόχος της ήταν η περιουσία και ο τίτλος. 

Από τους Σάσεξ, λοιπόν, bye. 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση