ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Review: Η Megan Fox σε μια απρόσμενα ενδιαφέρουσα ταινία

Τι λέει το ''Till Death'';

Όσο κι αν την αγαπάμε σαν προσωπικότητα, η αλήθεια είναι πως η Megan Fox δεν έχει ταυτιστεί με ιδιαίτερα καλές ταινίες (εκτός των ''Transformers'' και ίσως του cult classic ''Jennifer's Body'', βέβαια). Παρόλο που δεν σταμάτησε ποτέ τις ταινίες, τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί σε πιο μικρού budget παραγωγές που περνούσαν αδιάφορες. 

Το 2021 πρωταγωνίστησε και στο ''Till Death'' και χάρη σ' αυτό η Fox βρέθηκε ξανά να δίνει συνεντεύξεις και να απασχολεί τα Μέσα. Ε, αυτό και χάρη στη σχέση της με τον Machine Gun Kelly. 

Το ''Till Death'' είναι μια ανεξάρτητη ταινία με μικρό budget, αλλά έχει κάτι παραπάνω. Συνοπτικά, η πρωταγωνίστρια είναι δεμένη με χειροπέδες με τον σύζυγό της και όταν αυτός βάζει τέλος στη ζωή του, εκείνη μένει δεμένη με ένα πτώμα, προσπαθώντας να σωθεί όταν δύο δολοφόνει έρχονται να τελειώσουν τη δουλειά. 

Δες το τρέιλερ και θα σου τα πω πιο αναλυτικά, μαζί με spoilers.

Δεν περιμένεις ερμηνεία για Oscar από την Megan Fox, ούτε θα λάβεις κάτι τέτοιο. Έχεις μια πανέμορφη πρωταγωνίστρια, με μακιγιάζ που δεν χαλά ούτε δευτερόλεπτο, σε μια ταινία που σε κρατά καθηλωμένο αν αγνοήσεις κάποια plot holes. Η Fox δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι ούτε πολύ καλή. Βασικά δεν δίνεις πολλή σημασία γιατί οι διαλόγοι είναι λίγοι. 

Η πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα που φέρει διάφορα ψυχικά τραύματα από μια επίθεση, αλλά δεν είναι Αγία, ούτε παριστάνει πως είναι. Την βλέπεις όμως να σέρνει τον άντρα της σε όλο το σπίτι ενώ προσπαθεί να κρυφτεί από τους δολοφόνους, αφήνοντας πίσω λίμνες αίματος και θέλεις το καλό της. 

Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα λογικό, αλλά ούτε ξεκάθαρο το πώς μια γυναίκα νορμάλ ύψους και μικροκαμωμένη μπορεί ε΄στω και με δυσκολία να τραβά μαζί της έναν άντρα 1.80 (που υποδύεται ο Eoin Macken) που δεν διευκολύνει την κατάσταση αφού είναι νεκρός. Σύμφωνοι αυτό όλο ήταν παγίδα που έστησε ο σύζυγός της όταν τα βρήκε σκούρα και αποφάσισε να πυροβολήσει τον εαυτό του στο κεφάλι (εννοώντας πως, είχε φροντίσει να κρύψει όλα τα αιχμηρά αντικείμενα, να χαλάσει τα τηλέφωνα και να αφήσει το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη), αλλά και πάλι θα μπορούσε να απελευθερωθεί και δεν θα γίνω γραφικός αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο αντίχειρας είναι που εμποδίζει ένα βραχιόλι χειροπέδας από το να βγει. 

Γενικά αν αυτό δεν το έκανα κατανοητό είναι μια απολαυστική ταινία για την δράση της, με πολύ, πολύ ωραία σκηνοθεσία αλλά πρέπει να αφήσεις την άκρη την λογική και την ανάγκη σου να κάνεις ερωτήσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
megan fox  |  till death  |  review  |  ταινίες  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση