ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Η ιδιόρρυθμη beauty queen κάνει επιτέλους comeback

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έχει περάσει κάτι περισσότεο από ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν του ''Insatiable''. Από τότε είχα ενθουσιαστεί παρά τις διάφορες κριτικές που το έκραζαν για υποτιθέμενο fat shaming. 

Η σειρά ακολουθεί την Patty, μια έφηβη που δέχεται τρομερό bullying για τα κιλά της από τους συμμαθητές της. Αυτή αδυνατίζει και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση απ' όσους την κορόιδευαν. Αν το πάρουμε με χιούμορ, είναι μια μισότρελη, πανέμορφη νέα γυναίκα που προσπαθεί να νιώσει καλά με τον εαυτό της, ξεπερώντας τα ηθικά φράγματα. 

Αν το πάρουμε σοβαρά, είναι μια νεαρή κοπέλα γεμάτη ψυχικά τραύματα, που χάνει τις γραμμές του τι είναι σωστό και τι όχι στην προσπάθεια της να δείξει σε όλους πως έχει αλλάξει εξωτερικά. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται χαρακτηριστικά fat shaming, αντιθέτως παρουσιάζει με κωμικοτραγικό τρόπο τις επιπτώσεις - αν και ακραίες - που μπορεί να έχει τέτοιο bullying σε ένα κορίτσι. 

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, o Christian θυμίζει στην Patty όλα τα κακά που έχει κάνει και εκείνη, θολωμένη από οργή, τον χτυπα μέχρι θανάτου με έναν λοστό. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Bob, τον βάζουν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και το σπρώχνουν στο νερό. 

Η δεύτερη σεζόν υπόσχεται πως θα είναι ακόμα πιο messy και πιο τρελή. Ε, από το τρέιλερ αυτό ειναι ξεκάθαρο. 

Πρωταγωνίστρια να υπενθυμίσουμε είναι η Debbie Ryan που θα μπορούσε άνετα να είναι η Chrissy Teigen στα νιάτα της, μαζί με την Alyssa Milano, τον Dallas Roberts, τον Christopher Gorham κ.ά. 

H δεύτερη σεζόν ε-ε-έρχεται στις 11 Οκτωβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
insatiable  |  season 2  |  debby ryan  |  netflix  |  σειρά  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X