ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers
 

Η εναλλακτική πραγματικότητα του ''The Plot Against America''

Αν η ιστορία ήταν αλλιώς...

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Philip Roth, που κυκλοφόρησε το 2004, η δραματική, ιστορική σειρά ''The Plot Against America'' παρουσιάζει μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, της σειράς ο Franklin D. Roosevelt ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές του 1940 από τον Charles Lindbergh. H ιστορία που βλέπουμε, είναι μέσα από τα μάτια μιας εβραϊκής οικογένειας της εργατικής τάξης, στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, που παρακολουθούν την πολιτική ανέλιξη του Lindbergh, ενός πιλότου, βετεράνου του πολέμου, που κινεί το έθνος προς τον φασισμό. 

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου είναι μια δημιουργία του David Simon και του Ed Burns (ο πρώτος ήταν επίσης δημιουργός της επιτυχημένης σειράς ''The Wire'' και ο δεύτερος ένας εκ των παραγωγών της), με πρωταγωνιστές τους Winona Ryder, Anthony Boyle, Zoe Kazan, Morgan Spector, Michael Kostroff, David Krumholtz κ.ά. Στο σύνολο, η μίνι σειρά 6 επεισοδίων του ΗΒΟ έλαβε εξαιρετικές κριτικές τόσο από τον κόσμο όσο και από τους κριτικούς, έχοντας συγκεντρώσει 87% στο Rotten Tomatoes με σκορ 8.13 από τα 10, από 61 κριτικές, με τους περισσότερους να επαινούν τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και την ενδιαφέρουσα, άρτια δομιμένη πλοκή, χαρακτηρίζοντάς την ''απαραίτητη'' για να τη δεις. 

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση