ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Η Emilia Clarke σε mood Χριστουγέννων, με soundtrack τραγούδια του George Michael

Είσαι κι εσύ σαν εμένα που δυσκολεύομαι να σκεφτώ ή να δω την Emilia Clarke σε άλλο ρόλο εκτός της Daenerys; H τηλεοπτική Μάνα των Δράκων όμως προχωρά με τη ζωή της μετά το τέλος του ''Game of Thrones'' και η πρώτη της ταινία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν σ' αρέσει το είδος. 

Η Emilia Clarke, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ως Kate στην ταινία ''Last Christmas'', που ''ναι'' ειναι μια Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία αλλά αυτή μοιάζει να είναι αρκετά καλή. Η ζωή της Kate δεν είναι καθόλου σε τάξη, δουλεύει ολόχρονα σε ενα κατάστημα με Χριστουγεννιάτικο theme... δεν περνά καλά ούτε εκεί. Γνωρίζει τον Tom, που υποδύεται ο Henry Golding (που ξέρεις ίσως από το ''Crazy Rich Asians'') και αυτός είναι ένα μυστήριο από μόνος του αφού τον βλέπει συνέχεια, παντού και τυχαία. Το σενάριο είναι της αγαπημένης Emma Thompson η οποία υποδύεται και τη μητέρα της Kate. 

Bλέπουμε μια τρέλη πλευρά της Clarke, σε Χριστουγεννιάτικο φόντο και με soundtrack τραγούδια του George Michael και τον Wham (τα γνωστά, μαζί με μερικά άλλα ακυκλοφόρητα), και παρέα με την Emma Thompson, αρά ''ναι'' η ταινία μάλλον θα μ' αρέσει. Οι θεωρίες για το ποιος ή τι είναι ο Tom δίνουν και παίρνουν στα σχόλια στο YouTube αλλά θα προσπαθήσω να μην το αναλύσω τώρα. 

Δες το τρέιλερ. 

Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου και πριν απ' αυτό, η Emma Thompson θα δημοσιεύσει μια συλλογή από εκθέσεις για τη σημασία των Χριστουγέννων, γραμμένες από καλλιτέχνες όπως η Meryl Streep, o Bill Bailey, η Olivia Colman και η Clarke, με τα έσοδα του ββλίου να πηγαίνουν σε δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση