ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

H Sydney δεν είναι καλά, ευτυχώς

Η νέα σειρά του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Παίρνεις τους παραγωγούς του ''Stranger Things'' και τον σκηνοθέτη του ''It's the End of the F***ing World'' και το αποτέλεσμα είναι το ''I Am Not Okay With This''. 

Το τρέιλερ ξεκινά χαριτωμένα σαν μία ακόμα εφηβική κωμικοδραματική σειρά με κάποιο ενδιαφέρον. Μετά εξελίσσεται αλλιώς και εγώ, που δεν είχα ιδέα για τη συγκεκριμένα σειρά, δεν το περίμενα καθόλου. Πρωταγωνίστρια είναι η Sydney, ένα κορίτσι στην εφηβεία που προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή και τα πάνω κάτω του λυκείου ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει προσωπικά θέματα που αφορούν την οικογένεια της, τη σεξουαλικότητα της και, ξαφνικά, κάποιες μυστήριες υπερδυνάμεις που ξυπνούν μέσα της. Yep, δεν τον περίμενες, ναι;

Πρωταγωνιστεί η Sophia Lillis και επιτέλους την 17χρονη υποδύεται μια ηθοποιός που μοιάζει όντως 17χρονη. Μαζί της βλέπουμε τους Wyatt Oleff και Sofia Bryant. Η σειρά βασίζεται στο graphic novel του Charles Forsman, και κάνει πρεμιέρα 26 Φεβρουαρίου. Και για να δικαιολογήσω τον τίτλο, η Sydney δεν είναι καλά ευτυχώς γιατί η σειρά φαίνεται καλή και στηρίζεται στο ότι δεν είναι καλα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X