ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

H Priyanka Chopra εισβάλλει στο ''The Matrix 4''!

Το ''Matrix 4'' γίνεται όλο και καλύτερο

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H 4η ταινία του ''Matrix'' μοιάζει να εξελίσσεται στο κινηματογραφικό event του 2020, παρόλο που δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2021. Μετά τα νέα πως ο πάντα αγέραστος Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss θα επιστρέψουν ως Neo και Trinity για τη νέα ταινία, ήρθαν οι νέες προσθήκες του Neil Patrick Harris και του Yahya Abdul-Mateen II σε άγνωστους προς το παρόν ρόλους. Τα επόμενα αποκάλυπταν πως η Lana Wachowski (που, μαζί με την αδερφή της σκηνοθέτησαν την πρωτότυπη τριλογία) θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία και το σενάριο. 

Τώρα, το Variety και το The Hollywood Reporter αναφέρουν πως η Priyanka Chopra βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο ήδη δυναμικό καστ της ταινίας. Ε, η αλήθεια είναι πως το leather look τής πάει. 

 Το καστ ήδη ξεκίνησε training με τα γυρίσματα να είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν σύντομα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Η ταινία ωστόσο πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους 21 Μαϊου 2021, 18 χρόνια μετά την τρίτη. Όσον αφορά το σενάριο, δεν εχει ακόμα κυκλοφορήσει κάποια πληροφορία. Ωστόσο ο Reeves είχε πει πως πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο στόρι, όπως θα έπρεπε να είναι. 

Άρα απλά περιμένουμε.  

Αν δεν έχεις ιδέα για ποιο πράγμα μιλώ, δες το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1999.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
matrix  |  priyanka chopra  |  keanu reeves  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση