ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

H νέα σειρά της Kerry Washington είναι must!

Η νέα σειρά του Hulu με έχει ελκύσει ήδη

H Kerry Washington, για τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο μετά το τέλος του ''Scandal'', ετοιμάζει κάτι εξαιρετικό. Το ''Little Fires Everywhere'' βλέπει την ίδια σε ρόλο παραγωγού, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της, Reese Witherspoon και τη Liz Tigelaar, και βασίζεται στο best seller της Celeste Ng. 

Ακολουθεί τις ζωές της picture-perfect οικογένειας Richardson, με μια μητέρα (Witherspoon) που ακολουθεί πάντα τους κανόνες, κάνει τα πάντα by the book και θέλει να δίνει πάντα την τέλεια εντύπωση σε όλους, και της αινιγματικής Mia Warren και της κόρης της, που εμφανίζονται στο Shaker Heights τον ίδιο καιρό με τον εμπρησμό του σπιτιού των Richardson. Οι απόψεις και οι θεωρίες των δύο γυναικών συγκρούονται με καταστροφικές συνέπειες, σε μια φαινομενικά προοδευτική κοινωνία στα '90s. Στα 8 επεισόδια του κύκλου, θίγονται θέματα όπως η διαφορά τάξεων, η μετανάστευση, η σεξουαλικότητα και φυσικά οι φυλετικές διακρίσεις με τρόπο που παραπέμπουν τρομακτικά πολύ στη σημερινή κοινωνία. 

Από το τρέιλερ και μόνο, η σειρά θυμίζει λίγο ''Desperate Housewives'' και ''Big Little Lies''. Ναι; Η Witherspoon μοιάζει ιδανική για το ρόλο της ''τέλειας'' μητέρας και συζύγου, ενώ ομολογουμένως είναι ωραίο που βλέπουμε ξανά τη Washington στη μικρή οθόνη σε έναν ρόλο τόσο ενδιαφέρων ρόλο. Η ιστορία εξερευνά το βάρος των μυστικών, τη φύση της τέχνης και της ταυτότητας και τον κίνδυνο στο να πιστεύει κανείς πως αν ακολουθεί πιστά τους κανόνες μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε καταστροφή. 

Πρωταγωνιστούν, εκτός από τις δύο γυναίκες, οι Rosemarie DeWitt, o Joshua Jackson, η Jade Pettyjohn, η Lexi Underwood κ.ά. και η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Μαρτίου στο Hulu.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση