ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

H Missy Elliott είναι icon

Από το ''The Rain'' μέχρι το ''Get Your Freak On'', από τη δεκαετία του 1990 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000, η Missy Elliott χάραξε το δρόμο για τις ράπερ που ακολούθησαν, για αυτές που διαπρέπουν σήμερα, για τον τρόπο που γυρίζονται τα βίντεο και για τη συνταγή της επιτυχίας των χιπ χοπ τραγουδιών. 

Πέρσι έγινε viral πως θα παραλάμβανε το τιμητικό βραβείο Vanguard στα MTV Video Music Awards αλλά αυτό στην πορεία διαψεύστηκε. Μετά τον χαμό που προκλήθηκε, και μετά την τεράστια ζήτηση του κόσμου, φέτος το MTV αποφάσισε όντως να τιμήσει τη Missy Elliott με το συγκεκριμένο βραβείο. Σε ένα medley των μεγάλων επιτυχιών  'The Rain', 'Hot Boyz', 'Get Ur Freak On', 'Work It', 'Pass That Dutch' και 'Lose Control', ξεκινώντας με το ολοκαίνουργιο single ''Throw It Back'' , η ράπερ έστησε σκηνικά που παρέπεμπαν στα αντίστοιχα βίντεο, χόρεψε με τη ψυχή της μαζί τους χορευτές της και κέρδισε, δικαιωματικά, ένα μεγάλο χειροκρότημα. 

Το αποτέλεσμα που είδαμε επί σκηνής, δεν απογοήτευσε ούτε δευτερόλεπτο. 

Το κοινό φώναζε ρυθμικά το όνομά της, παρέλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε στοχευμένα, θυμίζοντάς μας τους λόγους που την αγαπάμε. Επίσης, είναι μια από τις ελάχιστες που παραλαμβάνουν το βραβείο και αξιοποιούν τη δημοσιότητα κατάλληλα για να κυκλοφορήσουν κάτι καινούργιο. Το νέο της EP με τέσσερα τραγούδια κυκοφορεί με τον υπέροχο τίτλο ''Iconology''. 

Δες επίσης εδώ το βίντεο κλιπ του ''Throw it Back''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση