ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Γιατί το ''Friends'' είναι διαχρονικό...

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Netflix. Άπειρες επιλογές από σειρές, ταινίες, συναυλίες και ντοκιμαντέρ κι όμως επιστρέφεις πάντα σε ένα συγκεκριμένο. Αυτό συνήθως είναι το ''Friends'' και για μένα και για σένα και, μάλλον, για πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού. 

Αν σκεφτείς πως η αγαπημένη πλατφόρμα streaming έδωσε 100 εκατομμύρια για να εξασφαλίσει τις 10 σεζόν της συγκεκριμένης σειράς, μάλλον η τόση επιτυχία την δικαίωσε. Αν επίσης σκεφτείς πως όταν τόλμησε το Netflix να ανακοινώσει το ''Friends'' ανάμεσα σε εκείνα που θα έφευγαν από την πλατφόρμα, νομίζω έγιναν γύρω στα 100 online petitions από κόσμο που ζητούσε να το κρατήσουν. Και το έκαναν. Και εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή όποτε θέλουμε να δούμε κάτι χαλαρό. Eίναι επίσης fun να βλέπουμε όλα όσα τους απασχολούσαν και τον τρόπο που ζούσαν τα 10 εκείνα χρόνια, γιατί η τηλεοπτική τους πραγματικότητα σίγουρα έμοιαζε με την τότε πραγματικότητα. 

Δες όμως εδώ ένα βίντεο με τα best of. 

Αλλά και τους τόσους διάσημους ηθοποιούς που πέρασαν, από τον Brad Pitt (στο ''The One with the Rumor'', όπου όλοι έπαιζαν χάλια αλλά οι ατάκες έπεφταν η μια μετά την άλλη), τον Sean Penn, τη Reese Witherspoon και τον George Clooney μέχρι τον Alec Baldwin, τον Ben Stiller και φυσικά τον Tom Selleck (και αυτοί δεν είναι καν όλοι). 

Τέλος πάντων ό,τι νέο κι αν περάσει στο Netflix, εγώ πάντα, μα πάντα θα επιστρέφω στο ''Friends'' όταν θέλω να χαλαρώσω. Γιατί κάθε φορά είναι σαν τη πρώτη φορά, κι ας ξέρεις όλες τις ατάκες απ' έξω. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παντρευτεί η Monica τον Chandler, ή αν ο Ross προλάβει το αεροπλάνο. Αυτά τα ξέρω. Απολαμβάνω όμως όλα τα υπόλοιπα interactions.

Με νιώθεις, ναι; 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
friends  |  netflix  |  jennifer aniston  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση