ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Γιατί μας νοιάζει τόσο που επιστρέφει το ''La Casa De Papel'';

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Δεν μας νοιάζει τόσο. Απλά χαιρόμαστε που έχουμε κάτι αξιόλογο και νέο να δούμε μέσα στο καλοκαίρι. 

Κοίτα να δεις, το ''La Casa de Papel'' είναι μια σειρά με πάρα πολύ καλό καστ, πολύ καλή σκηνοθεσία (ας μην ξεχνάμε τη σκηνή με την επιστροφή της Tokyo στο νομισματοκοπείο πάνω στη μηχανή, ή την επική σκηνή όταν η Monica αρπάζει το όπλο και αναλαμβάνει δράση). 

Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα. Είναι μια σειρά με αξιόλογο σύνολο και έρχεται σε μια περίοδο που όλες οι εκπομπές και οι σειρές ρίχνουν αυλαία για το καλοκαίρι. Το τρίτο μέρος της σειράς αφήνει το οικονομικό ζήτημα στην άκρη και καταπιάνεται με κάτι που υπήρχε και στα δύο άλλα μέρη: τις προσωπικές σχέσεις των δύο ληστών. Άλλωστε, όπως λέει και το τρέιλερ, πλέον δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αφού ο Rio συλλαμβάνεται και η Tokyo συναντά τον Καθηγητή και πάλι έτσι ώστε να πλάσουν ένα σχέδιο για να τον πάρουν πίσω. 

Εναλλακτικά, έχω ενθουσιαστεί (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) που όλες οι σεζόν του ''The Big Bang Theory'' είναι πλεον διαθέσιμες στο Netflix. Μάλλον επειδή αυτό δείχνει πως το δικό μας Netflix εξελίσσεται με περισσότερο περιεχομενο. Πέραν τούτου, όμως, θα συνεχίσω να βλέπω ''Friends'' σε loop, πάντα λες και είναι η πρώτη φορά, κι ας έκανα mini break για να δω το ''Dark'' και παρόλο που θα κάνω ένα ακόμα για το ''La Casa de Papel''. 

Αν όμως σου κίνησα την περιέργεια όμως για το ''The Big Bang Theory'' δες και το τρέιλερ πιο κάτω. 

Και έτσι, ασυναίσθητα, καταλήγω πως ό,τι καινούργιο κι αν κυκλοφορήσει, πάλι με τις επαναλήψεις θα περάσω καλύτερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X