ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Έτσι απλά, η Taylor Swift έγραψε ιστορία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Taylor Swift είναι απ' αυτές τις παρουσίες που είτε αγαπάς είτε μισείς. Έχει ταλέντο, αλλά  μπορεί να σε ενοχλούν οι συνεχώμενες συγκρούσεις που έχει για χαζούς λόγους με διάφορους άλλους καλλιτέχνες (hello, η Katy Perry τις ''έκλεψε'' τους χορευτές). Όπως και να 'χει τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε έναν ''πόλεμο'' με τον Scooter Braun και την πρώην δισκογραφική της εταιρεία, Big Machine. O Braun αγόρασε τη δισκογραφική και της απαγορεύει να χρησιμοποιήσει τα παλιά της τραγούδα. 

Τραγικό; 

Όταν λοιπόν έσκασε η είδηση πως η Swift θα έπαιρνε τιμητικό βραβείο στα American Music Awards σαν ''Artist of the Decade'', όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι περίμεναν πως θα τραγουδούσε ένα medley των επιτυχιών της. Έλα όμως που ο Braun και η Big Machine της το απαγόρευσαν. Της απαγορεύουν επίσης κάθε δημόσια χρήση αυτών των τραγουδιών, γι' αυτό και η Swift σχεδιάζει ήδη να τα ηχογραφήσει ξανά το 2020. 

Μετά από έναν αμήχανο Twitteroπόλεμο, όπως φαίνεται η δισκογραφική τής επέτρεψε να ερμηνεύσει ζωντανά κάποια τραγούδια και εμφανίστηκε στη σκηνή με το αναμενόμενο medley. Όχι όμως χωρίς να κάνει κάποιο statement. Άλλωστε είναι γνωστή για αυτά. Στο πρώτο μέρος του medley εκείνη και η χορευτές της φορούσαν λευκά πουκάμισα που είχαν γραμμένα πάνω τίτλους παλαιότερων τραγουδιών της και η εμφάνιση έκλεισε με γκεστ της Camila Cabello και της Halsey. Επίσης, με συνολικά 23 βραβρεύσεις στην ιστορία των AMAs, η Swift ξεπέρασε τον Michael Jackson και γι' αυτό πρέπει τουλάχιστον να την εκτιμήσεις. 

To πρόσφατο της album, ''Lover'' είναι το πρώτο της στη νέα δισκογραφική και ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να τραγουδήσει live ή να χρησιμοποιήσει όπως θέλει, αν δεν αλλάξει ο Braun τους κανονισμούς τους.

Κάπως όμως τα κατάφερε, για χάρη των βραβείων, και είναι πλέον και αυτή με τα περισσότερα βραβεία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
taylor swift  |  medley  |  american music awards  |  amas  |  scooter braun  |  live  |  βραβεία  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση