ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

Εσύ είδες ''AJ and the Queen'';

Μιλάω για τη σειρά του Netflix με τον RuPaul

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λοιπόν, ''camp'' θεωρείται το στυλ που είναι τόσο κακόγουστο και ειρωνικό που καταλήγει να είναι αρεστό. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το ''AJ and the Queen'', το οποίο εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ. 

Ο RuPaul πρωταγωνιστεί στη σειρά 10 επεισοδίων του Netflix, μαζί με τον μικρό Izzy G. H σειρά ακολουθεί την Ruby Red, μια υπέροχη αλλά άτυχη drag queen που ταξιδεύει από club σε club σε όλη την Αμερική με ένα RV του 1990 μαζί με τον μικρό AJ, έναν ορφανό λαθρεπιβάτη. Το μήνυμα της Ruby για αγάπη και αποδοχή αγγίζει τις ζωές του κοινού που την απολαμβάνει σε κάθε πόλη. 

Δες. 

Κοίτα, ο RuPaul είναι πάντα απολαυστικός και fun to watch. Η σειρά είναι dramedy, συνδυάζει δηλαδή κωμωδία και δράμα, κάτι που θα ήταν αποδεχτό. Με όλα τα στοιχεία που έχει η σειρά θα μπορούσε να είναι μια απολαυστική κωμωδία 20λεπτων ή 30λεπτων επεισοδίων, αλλά όχι. Είναι dramedy και το κάθε επεισόδιο διαρκεί γύρω στα 45 λεπτά. Κατά τα άλλα είναι fun, campy αλλά όταν αποδεχτείς πως η σειρά είναι... γεννημένη για να είναι campy τότε θα σ' αρέσει περισσότερο. Πολλά στοιχεία της είναι over the top, υπερβολικά dramatic και λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά γι' αυτό πρέπει να σ' αρέσει. Γιατί, θεωρητικά, το ξέρει πως είναι έτσι και με αυτά σκοπεύει να σε κερδίσει. 

Δοκίμασε το. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
aj and the queen  |  netflix  |  rupaul  |  σειρά  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση