ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του ''The Politician''

Πότε κυκλοφορούν τα νέα επεισόδια;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λίγο μετά την κυκλοφορία του ''Hollywood'', o Ryan Murphy ετοιμάζεται για ακόμα μία πρεμιέρα στο Netflix. Ο λόγος για την δεύτερη σεζόν της σειράς ''The Politican'', που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου, με 7 επεισόδια. 

Η σειρά, της οποίας ο πρώτος κύκλος ανέβηκε στην πλατφόρμα streaming τον περασμένο Σεπτέμβριο, ακολουθεί έναν υπερβολικά φιλόδοξο νεαρό άντρα, τον Payton, που ξεκινώντας από τις σχολικές εκλογές έχει στόχο να φτάσει στον Λευκό Οίκο. O δεύτερος κύκλος επικεντρώνεται στις εκλογές της Γερουσίας, και κάθε επόμενη σεζόν θα βλέπει τον Payton Hobart σε νέους εκλογικούς αγώνες. 

''Ο Payton μάχεται για να εκθρονίσει την Dede Standish από τις εκλογές γερουσίας της Νέας Υόρκης. Στην πορεία πρέπει να αποφασίσει τι είδους πολιτικός θέλει να γίνει έτσι ώστε να πετύχει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να φέρει στο φως μυστικά και ψέματα. Από την άλλη, η μητέρα του παίρνει μια απόφαση που απειλεί να τον επισκιάσει και όλα όσα ήλπιζε να πετύχει'' γράφει η επίσημη περίληψη του Netflix. 

To καστ περιλαμβάνει τους Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Judith Light και Bette Midler, ενώ στη δεύτερη σεζόν εντάσσονται οι Laura Dreyfuss και Theo Germaine ανάμεσα σε άλλους. 

Τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, αλλά μέχρι την πρεμιέρα μπορείς να δεις το review της πρώτης σεζόν εδώ

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση