ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

''Έκοψαν'' το prequel του ''Game of Thrones'' για χάρη των... Targaryen!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θα σου πω τι εννοώ, αν και αν είσαι φαν του ''Game of Thrones'' θα γνωρίζεις ήδη. Εδώ και μήνες σχεδίαζαν, στο ΗΒΟ, μια σειρά που θα λάμβανε χώρα αιώνες πριν τα γεγονότα του πρώτου κύκλου του ''GoT'' και που θα μας παρουσίαζε, ουσιαστικά, το πώς ξεκίνησαν όλα. Θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts, εκτός των άλλων, και ήδη είχε αρχίζει να δημιουργεί buzz. 

Tα πρώτα σημάδια πως κάτι πάει ''Χ'' ήρθαν τον Σεπτέμβριο όταν το ΗΒΟ ξεκίνησε να προχωρά μια νέα σειρά - prequel για την ιστορία του Οίκου Targaryen, δια χειρός του George R.R. Martin (συγγραφέα των βιβλίων). Η απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης για το ''The Long Night'' (όπως θα λεγόταν η σειρά με τη Naomi Watts) πυροδότησαν περισσότερο τις φήμες πως κάτι δεν πήγαινε με βάση το πρόγραμμα. Παρόλο που το ΗΒΟ δεν επιβεβαίωσε την είδηση, το Deadline αποκάλυψε πως τώρα το δίκτυο επικεντρώνεται σε ένα άλλο prequel. Σύμφωνα με το ίδιο portal, παρόλο που δεν έγινε γνωστός ο λόγος που κόπηκε το ''The Long Night'', αναφέρει πως υπήρχαν προβλήματα στο post-production και με τα γυρίσματα στη Βόρεια Ιρλανδία. 

Από την άλλη, η σειρά για τους Targaryen είναι πιο ουσιαστικά συνδεδεμένη με το ''Game of Thrones'', και έτσι ίσως θεώρησαν στο ΗΒΟ πως μια τέτοια σειρά, την οποία δημιούργησε ο ίδιος ο Martin, θα είναι η ασφαλέστερη λύση. To ''House of the Dragon'', όπως τιτλοφορείται η σειρά, θα μας πάρει 300 χρόνια πριν το πρώτο επεισόδιο του ''Game of Thrones'', θα αποτελείται από 10 επεισόδια 

Kαι δεν έχουμε καμία πληροφορία ούτε για καστ, ούτε για έναρξη γυρισμάτων, ούτε για πλοκή, ούτε για το πότε θα τη δούμε. 

Oh well. 

Dracarys στη Naomi Watts, να μας ζήσουν οι Targaryen.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X