ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Cheers στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ταινία του 2019

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Εκ πρώτης όψεως, το ''Klaus'' είναι μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων. Αν την δεις όμως θα καταλάβεις πως είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό. Θα σου τα πω όμως από την αρχή για να μπεις λίγο στο κλίμα. 

Ο πατέρας του Jesper τον στέλλει στον Αρκτικό Κύκλο, στην πόλη Smeerensburg, να αναλάβει το ανύπαρκτο ταχυδρομίο μιας καταδικασμένης κοινότητας. Πρέπει να αποστείλει 6 χιλιάδες γράμματα σε ένα χρόνο, αλλιώς θα τον αποκληρώσει. Φτάνοντας εκεί, ο Jesper συναντά μια κοινότητα διχασμένη, με δύο οικογένειες να είναι θανάσιμοι εχθροί, και με όλους τους κατοίκους να καταφεύγουν στη βία επι καθημερινής βάσεως. Μια σειρά από τυχαία γεγονότα οδηγούν τον Jesper στο σπίτι ενός μοναχικού ξυλουργού, του Klaus και στη συνέχεια μαζί παραδίδουν ένα δώρο σε ένα παιδί στην πόλη. Η είδηση κυκλοφορεί και σιγά - σιγά όλα τα παιδιά ζητούν το δώρο τους μέσω ταχυδρομίου. 

Δες το τρέιλερ και θα σου πω όσα πρέπει να ξέρεις. 

Λοιπόν, πρόκειται για μια ευχάριστη ταινία σε παραδοσιακό 2D, ή καλύτερα με σκηνές και φιγούρες ζωγραφισμένες στο χέρι, που θα σε βάλει με τον πιο όμορφο τρόπο στο κλίμα των γιορτών, και θα σε συγκινήσει.

Όλά όσα ήξερες για τον Άη Βασίλη (τον Santa Claus) ξεκινούν εδώ! 

Μια άμαξα με τάρανδους που εκτοξεύεται από έναν βράχο και διαλύεται, μοιάζει με έλκηθρο αν την δεις από μακριά, και ο μικρός bully του χωριού δεν παίρνει δώρο γιατί τα έβαλε με τον ταχυδρόμο (ή επειδή μπήκε στο Naughty List του Klaus, όπως εξηγεί ο Jesper). Η ταινία παρουσιάζει μια υπέροχη εκδοχή για το πώς ξεκίνησαν όλα όσα γνωρίζουμε για τον Άη Βασίλη, με πολύ fun περιτύλιγμα και συγκρινητικό πυρήνα.  

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση

X