ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

#OneMovieADay: To ''Tower Heist'' είναι η ταινία της Κυριακής

Όσο μένουμε σπίτι, κάθε μέρα βλέπουμε και μία ταινία

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Κάποιοι δουλεύουν από σπίτι, κάποιο αυτοπεριορίστηκαν, κάποιοι αναρρώνουν. Για όποιο λόγο κι αν είσαι σπίτι αυτές τις μέρες τουλάχιστον μπορείς να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα. Αποφάσισα, λοιπόν, να σκανάρω τις πλατφόρμες streaming (με έμφαση στο Netflix) για να βλέπουμε μια ταινία κάθε μέρα. Τουλάχιστον για δύο ώρες κάθε μέρα δες μια ταινία και ξέχασε οτιδήποτε άλλο συμβαίνει, ναι; 

Θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα. 

Το ''Tower Heist'' είναι μια χαλαρή ταινία για μια ομάδα αντρών που αποφασίζουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Arthur Shaw, οργανώνοντας μια ληστεία στο διαμέρισμα του στον πολυτελή Πύργο στη Νέα Υόρκη. Ο Ben Stiller πρωταγωνιστεί (και δεν με χαλά καθόλου, για έναν περίεργο λόγο), ο Eddie Murphy συμπρωταγωνιστεί (και είναι απολαυστικός, surprisingly) και μαζί τους είναι οι Matthew Broderick, Casey Affleck, Michael Peña, Alan Alda, Téa Leoni και η Gabourey Sidibe που μπαίνει στο κόλπο λόγω των... εξειδικευμένων γνώσεων της.  

Είναι μια απολαυστική κωμωδία που σε κρατά με ένα καλό καστ, αρκετή δράση, και ένα τέλος που ξεφεύγει από τα κλισέ και γι' αυτό κερδίζει πόντους. Κυκλοφόρησε το 2011 και έχει πλέον 6.2/10 στο IMDb, 67% στο Rotten Tomatoes και 59% στο Mettacritic που σημαίνει πως τουλάχιστον θα περάσει ευχάριστα η ώρα σου. 

Let me know αν σου άρεσε, στο @nakis_nakis.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση