ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Υπάρχει ορίζοντας;

Δεν τον περίμενε στα καλοκαίρια της. Αυτός αγαπά μόνο τους χειμώνες.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Mέχρι εκεί που έφτανε το μάτι έβλεπε μπλε. Τής άρεσε να αφήνει τη σκέψη να κάνει «περίπατο» στην οριζόντια γραμμή που ενώνει ουρανό και θάλασσα. Να ισορροπεί το μυαλό στην ευθεία της. Κάποτε τού είχε πει ότι «εκεί» θα τελειώσει η αγάπη της γι’ αυτόν.

Ξαφνικά… γλίστρησε και χάθηκε από τη γραμμή. Οι σκέψεις ξεκλείδωσαν. Ξανά. Τις φοβόταν. Τής ξυπνούσαν το είναι. Προσπάθησε να πιαστεί από την… ευθεία και πάλι, εκεί που ήταν όλα πιο ήρεμα, στα συνηθισμένα. Πίστευε ότι τα είχε καταφέρει. Και τώρα πήγαν όλα στράφι.

Τον είδε να χαμογελά. Ήταν εκνευριστικά ο ίδιος... όπως τότε που τής έκλεψε την καρδιά ντυμένος στα χακί. Εμφανίστηκε και πάλι. Έτοιμος από πάντα και σίγουρος για τη «νίκη» του. Έτοιμη για άλλη μια «ήττα» δικιά της να τον δεχθεί.

Δεν τον περίμενε στα καλοκαίρια της. Αυτός αγαπά μόνο τους χειμώνες. Το αλερετούρ εισιτήριο το είχε πάντα όταν το γκρίζο σκοτείνιαζε τον ουρανό και η αλμύρα δεν είχε άλλο σημάδι στο κορμί. Τότε την έψαχνε… Η εμφάνισή του ήταν απρόσμενη.

Την κοίταξε και ζήτησε να τον αντέξει, με σύννεφα και χωρίς. Με φουρτούνες και νηνεμίες… Ήθελε να δουν τον ορίζοντα μαζί και ας φοβόντουσαν και οι δύο μην τούς βρουν και πάλι οι άνω τελείες, τα αποσιωπητικά, οι παύσεις.

Τής είπε ότι ήθελαν να «περπατήσουν» μαζί τη γραμμή στον ορίζοντα. Τη γραμμή, που κάποτε τού έδειξε και τού είπε ότι εκεί βρίσκεται το «τέλος». Ήθελε να τής δείξει ότι μαζί δεν είχαν «τέλος». Προχώρησαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Σίγουροι πια ότι ποτέ δεν θα φτάσουν στον… ορίζοντα. Εκεί που φτάνουν τα μάτια τους αλλά ποτέ δεν θα φτάσει η καρδιά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Vera Arsic on pexels.com

Έρωτας αγκάθι…

Φοβόταν το φεγγάρι που τής επέτρεπε να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να θέλει να μετρήσει «φωτάκια» ...
Έλενα Αποστόλου
Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...