ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Υπάρχει αν την ψάξεις!

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Δεν έρχεται με τυμπανοκρουσίες… η αγάπη! Ούτε με χειροκρότημα! Θα την καταλάβεις, θα την νιώσεις. Η αγάπη, να θυμάσαι, ανθίζει πάντα σε καρδιές που παραδίνονται σε αυτήν.

Χρειάζεται να την πιστέψεις, να την εμπιστευτείς και μαζί τον εαυτό σου. Κρύβεται πίσω από ένα χαμόγελο, μια ματιά, μια αγκαλιά, μια καλή κουβέντα.

Δώσε ευκαιρία να σου αποδείξει την ύπαρξή της, κάνε υπομονή και μην χάνεις το κουράγιο σου.

Πίστεψε στους ανθρώπους ξανά. Θα περάσουν κάποιοι από τη ζωή σου που θα είναι περαστικοί και άλλοι θα έρθουν για να μείνουν. Κάποιοι που θα «πολεμάνε» για να σε κρατήσουν καταλαβαίνοντας την αξία σου και κάποιοι άλλοι που τα βάζουν εύκολα κάτω γιατί στάθηκαν στην επιφάνεια σου.

Αυτοί που αξίζουν είναι αυτοί που θα δώσουν το χρόνο, που δεν έχουν ελεύθερο, για σένα. Που θα διανύσουν χιλιόμετρα για να σου κλέψουν ένα φιλί!

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που είναι έτοιμοι να αγαπήσουν αληθινά και να στο αποδείξουν. Που θα ισορροπήσουν σε καταστάσεις δύσκολες για να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα ακόμα και τις μέρες που σε πλακώνει το «σκοτάδι».

Υπάρχουν αυτοί που θα κάνουν υπομονή για να σε έχουν στην αγκαλιά τους και σου σφίγγουν το χέρι όταν εσύ τους χρειάζεσαι. Που δε θα τα βάλουν κάτω στα δύσκολα και θα παραμερίσουν τα πάντα επειδή θα είσαι πιο σημαντικός από τον εγωισμό και την υπερηφάνεια τους.

Θα σου πουν σ’ αγαπώ ακόμα και την ώρα που έχεις άδικο ή όταν οι ίδιοι πιστεύουν ότι έχουν δίκαιο. Θα απολογηθούν για τα λάθη τους και θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν. Θα βρουν την αιτία που προκαλεί το ξέσπασμα και την ανασφάλειά σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής με την αγκαλιά τους. Σε αυτούς θα δώσεις την ευκαιρία να γίνουν «συνταξιδιώτες» σου στην ευτυχία.

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα είναι έτοιμοι για την αγάπη σου. Και έτοιμοι από πάντα για να σε αγαπήσουν αληθινά. Αφέσου…

Υ.Γ Υπάρχει εκεί έξω η αγάπη, του λέω. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο όταν χάνει κανείς τον εαυτό του μετά από «μετωπική», αλλά μην τα βάζεις κάτω… Μην φοβάσαι να ρισκάρεις. Ξανά και ξανά για την αγάπη, είναι αυτή που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση