ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: καρό oversized πουκάμισο, στενό τζίν και basic white sneakers
 

Unlimited, στον έρωτα!

«Υπάρχει στον έρωτα ισοτιμία»; Με ρωτά και στραβώνει ένα χαμόγελο. Όχι από τα αυθόρμητά της τα κερασμένα. Από αυτά που κρύβουν πίσω μια απογοήτευση. Έρχεται κάποιος και σου λέει, «πάρε τόσα γιατί τόσα σου αναλογούν»; Δεν περιμένει να της απαντήσω και συνεχίζει το λογύδριό της κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό περιμένοντας πεφταστέρια.
Πάντως η φιλενάδα έχει μάθει στο unlimited. Όχι στο να παίρνει. Στο να δίνει. Δοτική ως τα μπούνια. Έχω unlimited σε όλα, μου λέει. Κι όταν λέω όλα εννοώ, τα πάντα όλα! Απ’ την πρώτη, θα πεις, ότι είναι το νεαρό της ηλικίας που σου κάνει το μυαλό χείμαρρο και τη σκέψη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Στη δεύτερη ανάγνωση όμως, μου εξήγησε. Τα αισθήματα κοπελιά, τα έχουμε για να τα δίνουμε. Καλά δεν τα δίνουμε και κοψοχρονιά στη λαϊκή της Κυριακής, αλλά μην τα κρατάς και σε θυρίδα μπας και στα κλέψει κανείς.
Ξόδεψε τώρα που σου είναι μπόλικα, μη σκάσει από εκεί που δεν το περιμένεις ένα σύριζο κούρεμα και εκεί; Κλάψε το, το κορμί πατριώτη!

Και μου εξηγεί ότι το να πηγαίνεις με τον λογαριασμό στην τσέπη, τι έδωσα, τι πήρα, τι περιμένω, σε ποιον χρωστάω, πότε κατεβαίνει η τρόικα, τι έχω να παρουσιάσω… έχω ή δεν έχω θετικό πρόσημο, είναι τουλάχιστον… ένας μίνι πανικός στη ζωή της, δυστυχία!
Πέσε με τα μούτρα της είπα. Και επειδή είμαι της άποψης όλα στο τέρμα παρά στην ευθεία του νεκρού την παρότρυνα στο unlimited πακέτο.

Φιλενάς. Πέσε, θα σηκωθείς ξανά… χτύπα, ο πόνος φεύγει… αγάπα… μπορείς ξανά και ξανά… δώσε χωρίς να μπεις ωστόσο δάνειο… να έχεις υπομονή, η ζωή ανταμείβει, ονειρέψου… είναι τζάμπα και ρεζουμέ; Ζήσε τα πάντα στο μάξιμουμ.
Απόψε ζήσε σαν να είναι η τελευταία σου βραδιά, το χάραμα ξύπνα να δεις ανατολή πλάι στο κύμα γιατί φεύγεις… μετανάστης στη Φινλανδία, το σούρουπο κάτσε στο παγκάκι με την αλμύρα της θάλασσας και δες τον ήλιο να σβήνει και το βράδυ, πάρε μπύρες και κάτσε με όποιον γουστάρεις να δεις τα πεφταστέρια και ευχήσου γι’ αυτά που τις υπόλοιπες μέρες ντρέπεσαι…

ΥΓ: Ο λογαριασμός κερασμένος απ’ το μαγαζί!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

To δάκρυ…

To δάκρυ…

Κανονικά θα τον έπαιρνε αγκαλιά, θα τον φιλούσε και θα του έδινε άφεση αμαρτιών
Έλενα Αποστόλου
Anti – ball crashing*

Anti – ball crashing*

Πίνει ένα δύο ποτηράκια παραπάνω. Μεθά ωστόσο μόνο με τα παιχνίδια του έρωτα. Με το άρωμά ...
Έλενα Αποστόλου
X